5,5-tommers iPhone 6 ville bli forsinket til 2015

Det er ingen forventninger uten å vente, og Apple er dronningen av forventningene til sine nye dingser. Og det er ikke at de gjorde det uttrykkelig, men sannheten er at salget av det nye 5,5-tommers iPhone 6 har etterslep.

Bilde - 5,5-tommers iPhone 6 ville bli forsinket til 2015

På grunn av forsinkelsen i leveransen av visse viktige deler for produksjonen, har Apple blitt tvunget til å utsette lanseringen av iPhone 6 til neste måned av oktober eller til og med neste år, som rapportert av KGI Securities-analytiker Ming-Chi Kuo, kjent for å ha lekket informasjon i det siste ganske riktig.

iPhone 6 med safirskjerm

Og er det at i denne nye smarttelefonen installerer Apple sin innovative safir skjerm, brukt for første gang i denne nye mobilen med en 5,5-tommers skjerm. Og sannheten er at de fremdeles venter på at denne skjermen skal passere falltest, noe de ikke tror vil skje på kort sikt. Og så er det problemene med pigmentering av enheten, som også forsinker lanseringen.

Men hei, det kan også handle om markedsføring, og at Apple vil at vi skal snakke om den nye smarttelefonen. Det var som den måtte, den forventede iPhone 6, som avslørt av Boomberg og Deutche Telekom, skulle ha kommet ut i juni i fjor, da var det snakk om 19. september og senere 25. september. Blir oktober den siste måneden, eller må vi vente til neste år?

Tabla de contenidos