6 fantastiske nye spill fra iOS App Store

Som hver uke tilbyr vi deg et fantastisk utvalg av nye spill som nylig har kommet til iOS App Store for iPhone, iPad og iPod touch.

Denne uken er det veldig interessante nyheter, med spill av alle slag. Vi har actionspill, ferdighetsspill, eventyrspill … Kommer du til å savne det?

Uten ytterligere forsinkelse begynner vi med samlingen av nye spill som har blitt publisert i App Store de siste dagene. For å laste ned!

Nye spill fra App Store

Battlejack

Battlejack er et underholdende kortspill der du må samle de beste heltene og kjempe i online flerspillerspill mot andre spillere.

Bitgram

Bitgram er et veldig vanedannende puslespill som vil utfordre refleksene dine og reaksjonstidene. En slags moderne tetris!

Kattefugl

I Cat Bird vil du gjennomføre et magisk eventyr ved å komme inn i huden til en liten fuglekatt når han kommer hjem. Mer enn 40 nivåer, endelige sjefer og en veldig fin historie.

Stråleby

Fra skaperne av Radiation Island kommer den nye delen med tittelen Radiation City, et spennende spill med sensasjonell grafikk. Du må overleve hundrevis av radioaktive zombier ved å forbedre våpnene og kjøretøyene dine.

Klaner

Clans er et underholdende action- og strategispill som vil invitere deg til å lage din egen klan av soldater for å utslette zombiene som har overtatt byen. Veldig bra spill, mer enn 40 nivåer og alle slags våpen.

Vulkasus

Vulkasus er et actionfylt spill der du vil ha muligheten til å kjøre stridsvogner og møte mange rare skapninger som gigantiske edderkopper, asteroider og rompirater. Det tilbyr opptil 100 nivåer for deg å ødelegge alt som beveger seg med tanken din.

Dette er slutten på samlingen av nye iPhone, iPad og iPod touch-spill for iOS App Store. Som du vil ha sett, er de fleste av dem helt gratis. Og noen av dem har spektakulær grafikk! Hva er din favoritt? Har du lastet dem ned allerede?

Spor | BGR