6 forbedringer som bør nå iPad Pro før et tredobbelt kamera

Tidenes gang er nådeløs, og med september rett rundt hjørnet er det mange rykter som oppstår. Det antas praktisk talt at den nye iPhone vil ha et trippelkamera, som noen Android-enheter har. Vil dette være en revolusjon som ligner på dobbeltlinsen i 2016?

Men med ryktefabrikk til side, kan det hende at de nye iPadene også inneholder dette bildeopptakssystemet. Sannheten blir fortalt, hvem bruker en iPad ofte for å ta bilder? OK, ja den brukes når du skanner eller utføre en akademisk oppgave. Men hva trenger iPad Pro egentlig før nye linser? Vi beskriver det i denne artikkelen at vi ønsker å være av din interesse.

iPad

Det kan interessere deg | 8 nyttige etuier, tilbehør og dingser til din iPhone og iPad

6 forbedringer som bør nå iPad Pro før et tredobbelt kamera

Et godt kamera

Mindre kan være mer. Det er interessant at Apple fokuserer på å designe linser av eksepsjonell kvalitet i stedet for å fylle et bakerste hjørne med kameraer. Vi går tilbake til det som ble sagt i innledningen, du ser sjelden en iPad med et kamera, mest av hensyn til plass og håndterbarhet . Hvis kaliforniere får gi en vri på det de allerede harDet ville være en veldig interessant prestasjon.

En større skjerm

Det er ikke slik at den nåværende 12.9 virker lite på oss. Imidlertid vil en skjerm med episke proporsjoner, til og med rykte om at en 16-tommers en kunne være bomben, tillate mange brukere å faktisk gå for en iPad med antydninger til den bærbare datamaskinen. Nåden av Apple-nettbrettet er at den er integrert i et økosystem som fungerer perfekt, en større skjerm ville ha mye strøm, ikke tre kameraer. Det nye operativsystemet designet for iPad, med sin egen enhet og karakter, vil gå fantastisk i en enhet av denne størrelsen.

Innlegg for å spørre, det var OLED

Økonomiske spørsmål blir reist. Et stort nettbrett med OLED-teknologi ville være veldig dyrt, men er ikke Apple i stand til å finne en leverandør som tilbyr kvalitet til en fornuftig pris? Kanskje jeg også kunne det lansere en divisjon som kan lage sine egne skjermer og ikke å være avhengig av tredjepart. En iPad med en stor skjerm og OLED vil oppfordre til ikke å slå på datamaskinen like mye. Cheer up, Apple!

Design ditt eksterne tastatur

Og å slippe å kjøpe tastaturer, som ikke er dårlige, er ikke fra Apple til en billig pris. Nå som verden av tilbehør ser ut til å gå fra styrke til styrke for kaliforniere, lage et anstendig tastatur, at den ikke skyrocket i pris og med en styreflate inkludert ville det være bomben. Vi ville gå videre mot ønsket konsept med bærbar erstatning.

En ekstra USB-C-port (eller to)

Hvis det er noe som forundrer meg om MacBook jeg skriver fra, er at jeg har 4 USB-C-porter. Jeg kan legge den til å lade fra den retningen jeg vil ha, til å ha koblet en SSD og et 4G-modem. EN iPad Pro som virkelig var fullt funksjonell den må ha mer enn en port. For praktisk, komfort, håndterbarhet og nyttig sans. La oss kalle det det vi kaller det, i dette tilfellet kan vi si at mer er bedre.

Rundt med eplet

Tull som ikke er så mye. IPad er en enhet som vanligvis brukes horisontalt, spesielt hvis du har en sak som fungerer som stativ. Vel, Apple insisterer etter så mange år på å legge eplet som om det var en iPhone. Er det ikke mer logisk å gjøre det på en slik måte at når du setter det horisontalt, ser eplet riktig ut? La oss gå, det er ikke så vanskelig heller det trenger heller ikke et designteam for det.

Vi kunne fortsette listen med flere forslag, noen mer fornuftige enn andre. Poenget er at det er tydelig at vi ikke vil ha en iPad Pro med 3 kameraer. Vi ønsker en gjennombruddsenhet, veldig kraftig, som noen ganger kan erstatte den bærbare datamaskinen, Gjør det til et multifunksjonelt team med en klar tjeneste som tjeneste. Vil vi se det i 2019? Holder apper et ess opp ermet? Vil vi endelig se de tre kameraene, eller vil vi puste lett? Mange spørsmål som er i lufta og som vil bli avduket fra KeyNote som finner sted i september.

Kjøp iPad Pro 12.9 ″