6 grunnleggende handlinger du kan gjøre i Call of Duty: Mobile, vær oppmerksom!

Plikten kaller

That Call of Duty: Mobile kommer til å bli en virkelig suksess er noe vi alle har ganske klare, den kjente og populære Activision-sagaen kommer til å gjøre spranget til mobile enheter, og veldig snart vil vi kunne spille på iPhone-en vår. Det nye spillet vil inneholde en spektakulær Battle Royale-modus, men Vi vil også ha klassiske kartspillmodi som alle fans husker.

De Call of Duty: Mobil lukket beta har allerede startet i noen land, og det beste du kan gjøre for å motta privilegert informasjon før noen andre er å forhåndsregistrere deg på Activision-nettstedet, der det vil holde deg oppdatert om alt som er relatert til det nye spillet som kommer på iPhone og iPad om noen uker.

Viktige handlinger før ekspertbrukere møter Call of Duty: Mobile Battle Royale

Før du møter resten av spillerne, opptil 100 brukere som spiller samtidig som bare en kan vinne, bør du følge noen grunnleggende tips for å oppnå seier.

  • Velg klassen godt. Det er totalt 6 klasser tilgjengelig: Defender, Mechanic, Scout, Clown, Doctor og Ninja. Velg klassen du vil spille med, vel vitende om at hver av dem har en spesiell ferdighet og fordel.
  • Bruk fallskjermen til å lande i favorittområdet på kartet. Kartene til Call of Duty: Mobile er ganske omfattende, så du må velge området du skal lande godt i for å unngå angrep tidlig.
  • Utstyr deg nok. Før du prøver å kjempe og begynne å eliminere spillere, må du ruste deg, se etter ressurser, både våpen og utstyr i nærheten av området der du har falt.
  • Finn tilflukt. La oss innse det, i disse typer spill de som vet hvordan å skjule seier, å gå alene gjør deg til et enkelt mål.
  • Oppmerksom på kampområdet. I Battle Royale blir kampsonen redusert, det beste er å bevege seg litt etter litt fra gjemmested til gjemmested og utstyre oss med de beste våpnene.
  • Kjemp for å overleve. Til slutt må du møte resten, hvis du kan dra nytte av en kamp mellom andre spillere, vil det være lettere å eliminere dem.

call of duty mobil

Det kan interessere deg | De beste Call of Duty bakgrunnsbilder til din iPhone

Her er noen tips du bør huske på før du begynner å spille Call of Duty: Mobile, husk at det er forskjellige kampstrategier, noen mer offensive og andre mer defensiveImidlertid, hvis du nettopp har begynt å spille, er det best å følge disse retningslinjene.

Forrige artikkelApple kunne ha avslørt den offisielle datoen for presentasjonen av iPhone 11Neste artikkelUkens beste anbefalte bakgrunnsbilder

Biter av eplet siden 2010 og det praktisk talt perfekte iPhone 4. Skriver om det jeg har brennende opptatt av siden 2016. Tenk annerledes.

Tabla de contenidos