6 ideer for å gjenbruke din gamle iPad og ikke la den ligge i en skuff

Et av spørsmålene vi stiller oss når vi kjøper en ny enhet, er hva vi gjør med det gamle. Enten det er en datamaskin, smarttelefon eller nettbrett, det første vi gjør er å la den ligge i en skuff eller hylle som samler støv, men en gammel iPad kan spille mye.

Mange ting kan gjøres med iPad som vi har glemt. Avhengig av modell kan funksjonen variere. Her forteller vi deg noen av bruksområdene du kan gi det.

Som kokebok

En iPad kan perfekt erstatte alle kokebøkene vi har hjemme. La oss ikke glemme det Det er en liten datamaskin med Internett-tilgang som kan søke i enhver oppskrift som vi ønsker.

Hvis vi beskytter det med a Smart deksel Vi har allerede støtte, men hvis vi bruker en annen type deksel, eller det ikke følger med oss, for å forhindre at det bryter med en gang, vi kan bruke en støtte.

Det er mange bruksområder for å oppdage oppskrifter som Youmiam, Kitchen Stories og Cookpad, eller bruk en oppskriftsjef som paprika som vi kan organisere våre egne eller laste ned nye fra nettsteder og lage handlelister.

E-bok leser

IPad-en har ikke den beste skjermen å lese, vi overlater den æren til enheter med elektronisk blekkvisning, en teknologi som ikke sliter øynene dine og på en måte simulerer papir, tilgjengelig på Amazons Kindle eller Kobo.

For sporadisk bruk, eller hvis vi ikke vil investere i en leser av de forrige, kan imidlertid iPad tjene oss ganske bra. Apple har en egen app kalt ‘Books’ der vi kan organisere vår digitale samling og kjøpe nyeSelv om Amazon ‘Kindle’-appen også er tilgjengelig i App Store med en omfattende katalog med titler som venter på å bli slukt. Ikke bokstavelig talt, selvfølgelig.

DVD 2.0-spiller

Hvis vi har det en iPad med rikelig med lagringskapasitetFor eksempel 64 GB, kan tjene som mediespiller.

DVDer og Blu-Ray taper styrke til fordel for videoer i digitalt format og streamingplattformer, men det er synd å måtte kvitte seg med samlingen vår bare fordi teknologien utvikler seg.

Vi kan lag kopier av filmene med en datamaskin og overfør dem til iPad gjennom iTunes eller AirDrop. Så de vil alltid være klare til å bli sett når som helst, enten de er hjemme eller på farten.

HomeKit-kontroller

Det blir stadig mer vanlig at folk har et hjemmeautomatiseringsprodukt i hjemmene sine. Det mest normale er å finne smarte lyspærer og plugger, selv om det er de som går lenger med klimaanlegg, raler, sensorer, termostater og forbrukskontrollere, for å nevne noen eksempler.

Hvis dette er tilfellet, og i tillegg er de enheter kompatible med HomeKit (Apples hjemmeautomatiseringsplattform), kan vi bruke iPad som en “universal fjernkontroll” for å kontrollere alt dette tilbehøret. Det er til og med folk som fester den til veggen for alltid å ha den plassert, og som ikke går tom for batteri som er koblet til et stikkontakt.

Det kan interessere deg | 3 Xiaomi-produkter kompatible med Apple HomeKit

fotoramme

Digitale fotorammer har eksistert en stund nå, selv om de ikke er for populære. I dem kan du plasser et stort antall bilder (i noen til og med videoer) slik at det skjer hvert X. sekund, minutter eller timer. Eller la det alltid være i et stillbilde.

IPad-en kan fungere perfekt som en digital fotoramme. De har en skjerm av god kvalitet mellom 7,9 og 12,9 tommer som du kan justere lysstyrken på, blant mange andre ting. Hvis du velger å bruke det på denne måten, husk det å ha skjermen alltid på bruker mye energiSå det er best å plassere den i nærheten av en stikkontakt.

Videospillkonsoll

I App Store er det mange videospill tilgjengelig som kan gjøre at vi har det veldig bra eller blir avhengige av timer. Avhengig av iPad-spesifikasjonene og fra året det ble utgitt, er det sannsynlig at vi ikke kan spille alle de som finnes, men vi vil sikkert finne noen interessante.

Også, flere av dem lar deg bruke kontroller eller andre eksterne enheter for å forbedre opplevelsen, så det er nesten som om vi spiller på en Sony PlayStation eller Microsoft Xbox.

Og nå det Apple Arcade kommer om noen måneder Med mer enn 100 eksklusive titler er iOS-enheter mer enn noen gang autentiske videospillkonsoller.

Dette er bare noen av bruksområdene som vi kan tilordne en gammel iPad, selv om det er sikkert de mest kreative finner flere mer geniale enn de jeg har listet opp.