contadores Saltar al contenido

6 nyheter som burde ha kommet med den nye iPad Pro og ikke har gjort det

iPad Pro 2020

Apple presenterte i går en ny iPad Pro-modell hvis viktigste innovasjoner er fokusert på bakkameraet. Apple har inkludert et andre ultra vidvinkel kamera og en LiDAR-sensor som kan måle avstander til objekter opp til 5 meter.

I tillegg til denne nyheten er ankomsten av styreflaten offisielt til iPad med et nytt magisk tastatur, men denne nyheten kan nytes på enhver iPad som kan angripe iPadOS 13.4. Nyhetene virker kanskje ikke mange hvis vi sammenligner denne nye iPad med iPad Pro fra 2018, så vi kommer til å analysere noen funksjoner og funksjoner som kunne ha kommet også sammen med denne nye iPad Pro.

Nyheten som ikke har kommet med iPad Pro 2020

Mange av disse nye funksjonene er ganske enkle, og andre kan være umulige I dag, men i alle fall, hadde vi elsket å se dem på iPad Pro 2020.

iPad Pro 2020

5G

Vi har allerede mange flotte 5G-enheter på markedet, og 2020 iPad Pro har et alternativ med mobiltilkobling, men dette holder seg i 4G. Apple har foreløpig ikke inkludert denne teknologien i noen enheter, og alt tyder på at vi må vente til slutten av året for å se den.

Noen rykter har antydet at Apple kunne lansere en 5G iPad Pro-modell innen utgangen av året, noe som kan bety at vi så en liten oppdatering av denne modellen før utgangen av 2020.

A13 Bionic prosessor

Det kommer sannsynligvis veldig snart til A14-prosessoren, men hvorfor har ikke iPad Pro 2020 A13X Bionic-prosessoren? Vi vet ikke. I stedet for å bruke en forbedret versjon av prosessoren til iPhone 11 og 11 Pro har Apple bestemt seg fortsett å bruke A12-prosessoren med noen små endringer. At den fremdeles er kraftig, men at det ikke er den siste som Apple har presentert.

a13

Vi vet ikke årsaken til denne beslutningen, hvis ytelsen knapt skulle forbedres eller om de foretrekker det sats alt på A14-prosessoren, noe som ifølge lekkasjene lover mye. Hvis dette er tilfelle, og sammen med 5G-teknologi, vil vi kanskje se en liten oppdatering med disse to nyhetene før vi tenker.

Flere USB-C-porter

Apple er i økende grad rettet mot sin iPad Pro mot bærbare datamaskiner for livet, og takket være ankomsten av styreflaten er det nærmere enn noen gang å få dem erstattetDette krever imidlertid flere porter.

Han iPad Pro 2020 har en enkelt USB-C-portJa, det stemmer at det nye Magic Keyboard inkluderer en andre USB-C-port som lar deg lade enheten, men det koster mer enn 300 euro. Å legge til en annen port på den ene siden ville ha forbedret produktiviteten til iPad Pro fra 2020.

iPad svever over Magic Keyboard

Beste kamera foran

Apple har forbedret bakkameraene til iPad Pro, men har glemt å forbedre et av de mest brukte, spesielt for Face Time-videokonferanser. Frontkameraet til den nye modellen er Samme 7-megapikselkamera som iPad Pro 2018.

Apple kunne ha benyttet seg av å inkludere frontkameraet til 12 megapiksler som vi har på iPhone 11 Pro, Kan ta opp på 4K og 60 fps. Noe vanlig i Apple som alltid undervurderer frontkameraene.

OLED-skjerm

OLED-teknologien har gjort spranget til iPhone, men er fortsatt motvillige for å nå andre Apple-enheter. Det er sant at Liquid Retina-skjerm er en av de beste på markedetApple skryter av det med sine ProMotion- og True Tone-teknologier, sitt brede P3-fargespekter og 600 nit lysstyrke.

iPad Pro-skjerm

Imidlertid er de svarte som får OLED-panelene fremdeles veldig langt fra de oppnådd av dette panelet, og Apple kan sikkert inkludere alle teknologiene. IPad for øyeblikket ser ut til å være motvillig til å innlemme denne typen panel.

Roter eplet?

IPad-en har vært en enhet som har endret seg over tid, fra å være en enhet halvveis mellom en iPhone og en Mac til å være et reelt alternativ til sistnevnte. Den som har en iPad kan bekrefte den for deg, mye mer brukt i liggende format enn vertikaltEplet nekter imidlertid å endre seg fra sin opprinnelige posisjon.

Dette betyr at når iPad er i landskap, som når vi bruker et tastatur, eplet er skjevt. Og det er sjelden at Apple, som allerede forandret retningen til epleet til MacBook-en for mange år siden, ikke har lagt merke til denne detalj.

eple opp ned

Det kan interessere deg | Alle nye iPad Pro har 6 GB RAM, Wi-Fi 6 og U1-brikken til iPhone 11

Dette er noen av nyhetene om de kunne ha kommet med den nye iPad 2020, og det har de ikke, mange er forbedringer som vil ende opp med å komme før eller senere.