6 smarttelefoner til Android for under 100 euro

En av dingsene som mest tiltrekker oppmerksomhet i dag er smartklokken, den store skjermklokken som er koblet til smarttelefonen og det får deg til å føle at vi virkelig er i fremtiden. Fremtiden er selvfølgelig vanligvis dyr. Så det er ikke så dyrt å leve i det futuristiske året 2014, i dag presenterer vi deg seks Android smartwatches for under 100 euro.

Image - 6 Android smartwatches for under 100 euro Ja, det er mulig å ha det en smartklokke for under 100 euro hvis du søker godt. Ja, de er kanskje ikke så vakre eller utrolig funksjonelle som Sony Smartwatch 2, Galaxy Gear 2 eller Pebble, men de er fremdeles Flotte smartklokker som heller ikke legger design til side.

Smart armbåndarmbånd for 39,95 euro

Image - 6 Android smartwatches for under 100 euro Ja, du har lest prisen godt. Av 40 euro kan du ha smartklokken din kompatibel med Android, med autonomi på 4 dager, Bluetooth 4.0 og 0,49 tommers OLED-skjerm. Det billigste alternativet å ha smartklokke.

i-Joy I-Waxter for 43,95 euro

Image - 6 Android smartwatches for under 100 euro For veldig lite mer kan du ha i-Joy I-Waxter, et smartur med en 0,96 tommer, Bluetooth 2.1 og a 7 dager autonomi i standby og 4 dager i samtalemodus.

MyKronoz ZeBracelet for 61,95 euro

Image - 6 Android smartwatches for under 100 euro Med en mye mer forseggjort design, ZeBracelet har en 1,54 tommer og veier 45 gram. Selvfølgelig har skjermen og designet en ulempe: i samtalemodus varer den bare mellom tre og fire timer og fire dager i ventemodus.

MyKronoz ZeWatch for 63 euro

Image - 6 Android smartwatches for under 100 euro Vi fortsetter med MyKronoz, og ZeWatch har nesten identiske egenskaper som broren og prisen er veldig lik. Ja, designet Det minner mer om en konvensjonell klokke og veier 13 gram mindre.

Meteor for 95 euro

Image - 6 Android smartwatches for under 100 euro Med en skjerm 1,96 tommer og et mye sportsligere design, Meteor har Bluetooth 4.0 og er kompatibel med Android, iPhone og Windows Phone. Batteriet kan vare opptil syv dager.

MetaWatch STRATA

Image - 6 Android smartwatches for under 100 euro Det veier 60 gram og batteriet varer mellom 5 og 7 dager. Den har en skjerm 1 tomme og flere funksjoner, sannsynligvis den beste smartwatch på listen. Selvfølgelig er det også den dyreste. Selv om, For 98 euro er det fremtiden til gatepris.