contadores Skip to content

6 triks for å dra nytte av iOS 7 som vi ikke har i iOS 6

Vi har oppdaget små og store funksjoner i iOS 7. I noen uker er vi allerede inne i den tredje betaen til Apples mobile operativsystem, og flere og flere ting dukker opp som har endret seg i forhold til iOS 6.

Vi kommer til å se 6 tips eller triks slik at du kan dra full nytte av beta-versjonen av iOS 7 som er installert på enhetene dine. La oss gå dit!

Manuell oppdatering av applikasjoner

update_manual_ios_7

Som vi allerede har kommentert en eller annen anledning, integrerer iOS 7 automatisk oppdatering av bakgrunnsapplikasjoner. Men hvis vi av en eller annen grunn ønsker å oppdatere applikasjonene manuelt (for eksempel hvis vi ikke vil at en bestemt applikasjon skal oppdateres), må vi deaktivere alternativet for automatiske oppdateringer. For dette må vi gå til Innstillinger -> iTunes og App Store og deaktivere oppdateringsalternativet i den automatiske nedlastingsdelen.

Endre font størrelse

endre_tamanyo_letra

I iOS 6 kan vi endre størrelsen på teksten i tilgjengelighetsdelen. I betaen til iOS 7 har vi et nytt alternativ som vi kan endre skriftstørrelse utenfor delen Tilgjengelighet. Justeringen vil bli utført bare i noen støttede applikasjoner. Hvis du vil endre størrelsen på teksten, kan du gå til Innstillinger -> Generelt -> Tekststørrelse.

Lukk applikasjoner i multitasking-grensesnittet

close_app_multitarea

En av de store endringene i iOS 7 er måten den håndterer multitasking. Ved å dobbeltklikke på Hjem-knappen vil vi se ikonene for applikasjonene som er åpne og en forhåndsvisning av hver av dem. For å lukke en søknad nå, trenger vi bare å gjøre det “Kast det” oppover. Mye raskere og enklere enn å holde nede og når du skjelver, trykk på X, som vi må gjøre i iOS 6 og tidligere versjoner.

Til fots eller med bil? Nå kan vi velge det i Kart-applikasjonen

a_pie_mapas

I Apple Maps-applikasjonen hadde vi foreløpig ikke muligheten til å velge Walking route for å gå et sted. Dette har endret seg i iOS 7. For å aktivere det, må vi gå til Innstillinger -> Kart, og på slutten har vi muligheten til å velge det.

Panoramabilder som bakgrunn

panoramic_background

Du vil helt sikkert vite at i iOS 7 når du flytter enheten, beveger bildet du har på bakgrunnsbildet. Vel, for å dra nytte av denne nye funksjonaliteten, kan vi sette panoramabilder som bakgrunn. Hvis vi gjør det, når vi beveger oss på skjermen, kan vi se bildet rotere og se det hele.

Nivå inkludert i Compass-appen

nivel_app_brujula

I ActualidadiPhone har de funnet en ny funksjon innen kompass-applikasjonen. Det er et nivå. Det er noen tredjeparts applikasjoner for det, men hei, hvis Apple tilbyr det til oss innfødt, så vant vi. For å bruke denne funksjonen må vi få tilgang til Compass-applikasjonen og skyve skjermen fra høyre til venstre.

Og opp til her 6 nye funksjoner i iOS 7 som vil hjelpe deg med å utnytte Apple’s nye operativsystem bedre. Kjente du dem?