Uncategorized

6 triks for å få mest mulig ut av nattmodusen til iPhone 11, og være i stand til å vinne Apple-konkurransen

iPhone kamera bilder

Som med alle nye generasjoner av iPhone, har Apple lansert “Shot on iPhone” -konkurransen for brukere av enhetene sine for å merke bildene sine på Twitter og Instagram med hashtaggen. #ShotoniPhone eller #DarkmodeChallenge å kunne delta. Fra de deltakende bildene, Apple kårer vinnerne I tillegg til å bli stilt ut på mange av verdens travleste steder som stasjoner, torg og andre offentlige steder, vil de generere en god inntekt fra rettigheter for forfatterne.

Denne spesielle generasjonen Apple har ønsket å fokusere på sin innovative Night Mode for å animere konkurransen ytterligere, slik at bildene som deltar kan ha mer oppmerksomhet fra Apple. Dette er grunnen til at vi i dag bringer deg 6 triks for å bli mestere i Night Mode, og hvem vet om inntil jeg vant konkurransen til de fra Cupertino.

Grunnleggende triks for nattmodus

Se alltid etter mer lys

Nattmodus fungerer virkelig “mirakler”, men vi skal ikke stole på oss selv for dette. Til tross for hvor godt Night Mode fungerer, vil det alltid være fordelaktig å se etter mer lys for vårt bilde. Prøv forskjellige vinkler og forskjellige steder, det vil alltid være en som vil være til nytte for bildet mer enn et annet, og sluttresultatet vil forbedre mye.

iPhone 11 nattmodus

Vær tålmodig og ta flere bilder

Nattmodus er ikke perfekt til tross for vår ros for den, det er derfor Vi anbefaler alltid å ta mer enn en enkelt fange av scenen som vi fotograferer. Resultatet kan ikke variere mye, men det er tider når blinkende lys, for eksempel, kan være nøkkel. Av denne grunn kan du prøve å ta det samme bildet mer enn en gang, heldigvis fungerer ikke iPhone med en snelle, så det koster ikke noe å ta flere bilder for å kunne beholde den beste.

Hold pusten, 3, 2, 1 … Ikke beveg deg!

Å ha en god puls er et flott tillegg til Night Mode. Selv om det allerede er vist det selv litt bevegelse av iPhone er i stand til å ta gode bilder i lite lysDet vil alltid være bedre hvis vi klarer å være veldig stille i øyeblikket med fange, både oss og motivet vi fotograferer. For dette er tipsene enkle, finn fotfeste, hold pusten og skyt. Med litt god puls blir bildene våre skarpere, og iPhone vil finne det lettere å stable bilder på jakt etter lys for å lage fangsten vår.

iPhone kamera bilder

Det kan interessere deg | Apple presenterer to nye og morsomme videoer som viser ‘Slofies’ til iPhone 11

Bruk tilbehør som hjelper deg

Et stativ for telefoner eller en liten pære kan være dine beste allierte og endre et bilde fullstendig. Ved hjelp av stativet kan vi få lange eksponeringer av nattmodus uten frykt og med et lite lommelykt (hvis vi har en lommelykt, er den gyldig) vi kan endre belysningen på et bilde fullstendig, og at det har mye mer attraktivt. Ikke nøl med å prøve forskjellige ting, det er tusen iPhone foto-tilbehør, og selv om noen er verdt nesten ingenting, er det noen som er nyttige.

Dra nytte av brennvidden

For øyeblikket har de mest moderne iPhones (11 og 11 Pro) henholdsvis to og tre linser. 13mm i den bredeste enden, 26mm i vidvinkel og 52mm ved teleobjektivet til iPhone 11 Pro. Med disse tre perspektivene kan vi spille og skaffe forskjellige bilder av samme omstendighetOg det som kan være iøynefallende med teleobjektivet, kan virke utrolig med den ultra vidvinkelen. Selv om Night Mode bare fungerer med 26 mm vidvinkellinsen, vi kan utvide ideene våre til de andre fokuspunktene Og som vi nevnte i de foregående seksjonene, se etter et bedre lys, eller finn det opp med et lite søkelys eller lommelykt. Begrensningene er bare satt av deg selv.

nytt kamera grensesnitt

Finn din egen stil i nattmodus

Selv om aktiveringen av nattmodus går på bekostning av selve iPhonen, og vi ikke kan bruke den på vår nåde, en gang aktivert hvis vi kan presse det maksimalt med alternativene som kameraapplikasjonen gir oss. For å bruke blitsen eller ikke? Juster eksponeringstiden? Det er prisgitt deg å få det personlige preget til fotografering når du tar det. Har du prøvd Night Mode med det svart-hvite filteret? ** Ikke nøl og utnytt funksjonaliteten til iPhone-en din. **

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK