6 utrolig vanedannende iPhone- og iPad-spill

En av mulighetene som enhetene våre tilbyr oss, er å kunne flykte, og hvilken bedre måte å gjøre det på enn med et spill. Det er alle slags, arkade, klassisk, eventyr, simulering … Poenget er at alltid vi har noen på soverommet som hjelper oss å komme oss gjennom de døde øyeblikkene.

Og det gleder vi oss alltid til vi blir håpløst hekta, den vi la opp på badet for å kunne passere nivået. Eller den andre som vi la oss til sengs for å prøve å overvinne den kompliserte skjermen.

Så i dag lar vi deg være med seks spill som ikke kan gå glipp av på iPhone eller iPadOg hvis vi forteller deg, er det fordi de fanger deg fra første øyeblikk. Er du klar? La oss gå dit.

Det kan interessere deg | De beste musikkspillene for iPhone og iPad

Slipp ballen!

Så enkelt og greit at det vil fange deg, slipp ballen og se den falle, sprette og få flere poeng. Som du forhåndslåser nye utfordringer.

Sviske

Han årets spill for TIME magazine i 2015. Plant et frø, dyrk treet og beskjær grenene. En sang til naturen og ikke-konkurrerende spill. Et rop til bevegelse sakte.

Rider

Avansér kjøretøyet på en endeløs reise.Du berører for å akselerere, og du vil gå gjennom stadig mer komplekse nivåer. Det vil holde deg hekket i flere timer, pluss at den er gratis.

2048+

Dette er en av dem som gleder puzzle-elskere. Og hvis vi snakker om en matematisk en til mer enn en har lange tenner, fordi foruten dem synkroniserer dataene i iCloud.

bakkeløp

Kjørespill basert på fysikkens lover, mye mer komplisert enn det virker. Ikke av den grunn er det mindre interessant, siden du kan tilpasse kjøretøyene.

Smash Tanks!

Spill alene, mot telefonen eller med flere personer. Liker du å ødelegge? Den er designet for deg, i tillegg til at du kan leke med augmented reality. Du våger?

Det kan interessere deg | Det legendariske spillet Civilization endelig på iPad

via | idropnews