7 alternativer til Neutrino-appen for Instagram

Etter å ha fjernet Neutrino fra mobile app-butikker ser du kanskje ut alternativer til appen som tillot å få tilhengere i Instagram raskt og uten overdreven anstrengelse.

Neutrino var en slags app samarbeids ment å forbedre Instagram-kontoer. Når vi installerte det begynte vi å følge andre brukere og like dem, for å få “diamanter”, noen poeng som vi lov til å få følgere og likes Oss også.

7 gratis alternativer til Photoshop

Alternativer til Neutrino eksisterer, selvfølgelig, fordi app ble veldig populær. Mange ønsker å være en del av klubben til spanske påvirkere på Instagram, og med Neutrino var det lett å få tilhengere, selv om interessen deres for kontoen vår ikke var reell.

Neutrino +

Bilde - 7 alternativer til Neutrino-appen for Instagram

Neutrino + er den offisielle etterfølgeren, men det er to varianter. I den offisielle butikken Android Play Store er det en veldig grunnleggende versjon, som bare antyder populære hashtags, mens vi på sin hjemmeside kan laste ned versjon som lar deg tjene likes og følgere På en direkte måte.

Siden det er mulig å installere Android-apper utenfor Google Play, er Neutrino + fra følgende lenke tilgjengelig i sin fulle form, uten sikkerhet for den offisielle operativsystembutikken, men også uten begrensninger.

  1. Last ned Neutrino + for Android (APK)

nedlasting

Hiketop +

Bilde - 7 alternativer til Neutrino-appen for Instagram

Hiketop + det er en av mer direkte alternativer Neutrino, fordi den tilbyr de samme funksjonalitetene og nesten det samme grensesnittet som den originale appen. Vi har allerede forklart hvordan du kan få gratis følgere med Hiketop + på Instagram, en ganske enkel prosess.

I tillegg kan du via Hiketop + tjene likes, og du planlegger også å legge til kommentarer. Så det er en løsning for øke Instagram-kontoer raskt og enkelt, det vil si det samme som Neutrino tilbød.

  1. Last ned Hiketop + for Android / iOS

nedlasting

Turbo Like for Instagram

Bilde - 7 alternativer til Neutrino-appen for Instagram

Turbo Like for Instagram fungerer på samme måte som Neutrino + eller Hiketop +, selv om lar deg bare få likes, ingen følgere. Det er en eldre og tregere app, så vi anbefaler den bare som et tredje alternativ, hvis de andre alternativene ikke fungerer for oss.

Fungerer på mobiler og datamaskiner, selv om det ser for seg at det snart må oppdateres, fordi likes ikke gjøres direkte på Instagram, men i et spesifikt grensesnitt, og den muligheten kommer til å bli deaktivert av det sosiale nettverket.

  1. Last ned Turbo Like for Instagram for Android / iOS / PC / Mac

nedlasting

Hashtags for Instagram

Bilde - 7 alternativer til Neutrino-appen for Instagram

Hashtags for Instagram er et av alternativene til Neutrino med en mer “ærlig” tilnærming, fordi det ikke får oss liker eller følgere direkte, men fokuserer på å foreslå forslag til hashtagger å klare det.

Alternativene er ganske brede, inkludert vanlige temaer på Instagram og en søkemotor som foreslår vellykkede koder fra et inngått begrep. I tillegg gjør appen det enkelt å kopiere hashtagene, i stedet for å legge dem inn for hånd.

  1. Last ned Hashtags for Instagram for Android

nedlasting

Hashtag-ekspert for IG & TikTok

Bilde - 7 alternativer til Neutrino-appen for Instagram

Med Hashtag Expert har vi en annen app med et lignende mål som Neutrino, men basert på valg Egnede hashtags for Instagram og TikTok. I utgangspunktet er den den samme som den forrige appen, bare for iOS.

Selv om det er triks for å laste opp dine følgere på Instagram, forenkler generelt disse alternativene prosessen. Tar alltid hensyn til at Instagram kan iverksette tiltak i denne forbindelse, fordi vi snakker om uoffisielle bruksområder det lille kan like det sosiale nettverket.

  1. Last ned Hashtag Expert for IG & TikTo for iPhone / iPad

nedlasting

Bruk gode hashtags for å få popularitet

Bilde - 7 alternativer til Neutrino-appen for Instagram

Selv om det er logisk å se etter en app for å erstatte Neutrino etter at den forsvant, bør vi ikke forsømme andre manuelle alternativer. De er mer arbeidskrevende, men de vil forhindre oss i å lide en betydelig nedtur hvis Instagram bestemmer seg for å slette falske følgere igjen og vurderer applikasjoner som Neutrino upassende.

I dag er det mulig å følge hashtags på Instagram, og brukere bruker ofte denne muligheten i leting etter kontoer å like og følge… forventer gjensidighet fra den andre parten.

Generelt er bruk av de mest populære hashtagene på Instagram et godt alternativ, noe som vil hjelpe profilen vår til å få relevans uten å bruke Neutrino eller et av alternativene. Uansett, i lenken nedenfor forklarer vi hvordan du bruker mer effektive hashtags for hver publikasjon.

Nett: Lær å velge populære hashtags

Bruk verktøy med statistikk

Bilde - 7 alternativer til Neutrino-appen for Instagram

Alternativer i Neutrino-stil gir et raskt trykk til en Instagram-profil, men har risikoer. Ikke bare får vi til å miste likes og følgere, men selve kontoen er i faresonen, ettersom alle apper fra de forrige spør Logg Inn med Instagram-passord, og kunne lagre den.

Hvis vi tar Instagram på alvor, bør vi legge til “raske snarveier” som Neutrino, og i stedet bruke statistikk til vokse naturlig, analysere samfunnets interesser, dets aldersområde, kjønn, tilkoblingstid … og mange andre alternativer som tilbys av avanserte verktøy.

Nett: Overvåk følgere på Instagram

Nå som du kjenner Neutrino-alternativer for Instagram du har et valg Hiketop + er den direkte etterfølgeren, det finnes også verktøy i samme stil fra andre utviklere, og endelig er det triks på Instagram for å komme litt etter litt.

Hvordan skjule Instagram-historiene mine for noen følgere

Hva synes du om disse alternativene til Neutrino? Synes du det er verdt å ty til en slik app for å skille seg ut på Instagram?

Tabla de contenidos