contadores Skip to content

7 detaljer Du kanskje ikke vet om Microsofts Surface Pro 3

Surface Pro 3: hybrid mellom nettbrett og bærbar PC?

For noen dager siden fortalte vi deg at Microsoft hadde presentert sin neste generasjons nettbrett, Surface Pro 3. Men … tilbyr Surface Pro 3 alt den lover? Vi husker at ideen til selskapet er å få et produkt som kombinerer effektiviteten til et nettbrett med kraften på en bærbar datamaskin.

Du vet sannsynligvis allerede hovedfunksjonene: pris, dimensjoner, autonomi, bakre støtte og som fungerer under Windows 8.1 ProImidlertid inneholder denne tabletten mer enn det som møter øyet. Nedenfor kan du se en liste med noen detaljer du kanskje ikke kjenner til dette nye Microsoft-nettbrettet.

En stor skjerm som består av to lag

overflate pro-3-detaljer

I presentasjonen Panos Panay understreket viktigheten av kvaliteten på den nye skjermen, som går fra 10,6 til 12 tommer for å holde opptil en prosessor Intel Core i7. Microsoft har jobbet for å redusere “Parallax-effekten” som oppstår fra flere lag som kreves for å lage en berøringsskjerm. I Surface Pro 3 er det bare to lag: LCD-skjermen og glasset på toppen, der de har lagt berøringssensoren.

En lader som fungerer som en dataport med høy hastighet

lader-overflate-3

Overflateladere har aldri skilt seg ut for mye. Denne gangen har de imidlertid jobbet og har et ladesystem med en magnetisert sporet-kontakt som også fungerer som en dataport. I tillegg har laderen en ekstra USB 2.0-port for å holde andre enheter ladet og / eller ha muligheten for å koble mobilen eller hodetelefonene klare til bruk samtidig på nettbrettet.

En pekepenn å skrive naturlig og uten å berøre skjermen

Surface-Pro-3-2-detaljer

Surface Pro 3-pennen ser ut som en fyllepenn og brukes til å kommentere, aktivere enheten med et enkelt klikk og slippe løs all kreativiteten din på den. Forskjellen mellom denne pennen og den som kan brukes på en iPad er det Denne Bluetooth-pennen er aktiv og gir en elektrostatisk effekt som lar deg flytte markøren på skjermen uten å berøre den. Teknologien den bruker gir en naturlig skrivefølelse og tilbyr mer enn 250 nivåer av trykkfølsomhet.

Høyttalere plassert foran enheten

overflate-3-blå

Microsoft har funnet de to Surface Pro 3 Dolby stereohøyttalerne på fronten av enheten, sømløst integrert på venstre og høyre side nær den øverste kanten av nettbrettet.

En oppløsning som tilpasser seg automatisk basert på bruk

overflate-3-skjerm

Enhetens HD-skjerm er 2160 × 1440 piksler, en perfekt oppløsning for å tegne, se på videoer og spille “neste gen” -spill. Men kanskje er det for mye for den vanlige oppløsningen som brukes for Windows-skrivebordets grensesnitt. I Surface Pro 3 er dette ikke et problem, siden oppløsningen automatisk justeres til den finner en mer effektiv visualisering og at det ikke er skadelig for brukerens syn.

Kameraene er på 5 megapiksler

overflate-pro-3-camara

En annen stor forbedring fra Microsoft har vært i forhold til kameraene foran og bak. Både tilbyr 5 megapiksler kvalitet, (sammenlignet med 1,2 MP for Surface Pro 2) og med muligheten til å spille inn video på ikke mindre enn 1080p.

Tilkobling via WiFi

overflate-3-lateral

Surface Pro 3 har ikke LTE-alternativet (i det minste for øyeblikket), og tilkoblingen er basert på et trådløst 802.11ac WiFi-system. Microsoft selger separat en Ethernet-kabel som kobles til enhetens USB 3.0-port for å koble til Internett med høy hastighet når tilkoblingen via WiFi ikke er mulig.

Nyheter som ikke bare har tømt alt det ukjente om enheten

Som Mashables kolleger forteller oss, til tross for alle disse nye funksjonene, mange spørsmål gjenstår i horisonten om dette produktet. Selv om den utvikler seg med hensyn til den forrige mislykkede modellen, kan hybridkonseptet plassere det i ingenmannsland og skade det i kampen mot Apple-enheter.

Visste du at disse Surface Pro 3-funksjonene? Blir du forført av Microsoft-nettbrettet? Vi avventer svaret i kommentarene våre.