contadores Skip to content

7 fantastiske funksjoner på iOS 11 for studenter

IOS 11-versjonen av programvaren som tilhører det mobile operativsystemet iPhone og iPad, vil gi brukerne en rekke nye funksjoner, fordeler og funksjoner.

Blant de mest interessante funksjonene har vi funnet en serie nyheter nært knyttet til studien. Så vi har bestemt oss for å dele en liste over de mest nyttige fordelene for studenter og universitetsstudenter.

Hvis du er student, vil iPad 11 din iPad bli et mye mer komplett verktøy når det kommer til studere, notater, se etter informasjon og jobb med prosjektene dine.

Alle nyhetene om iOS 11 for studenter

Brygge

IOS 11 for iPad Dock vil gjøre det mye enklere for deg å finne favorittapplikasjonene dine, applikasjonene du nylig har brukt og prosjektfilene dine. I tillegg vil det også være veldig nyttig når du jobber med multitasking på enheten din.

Hovedfunksjoner i den nye iOS 11 Dock

en. Hold fingeren nede på ikonet til en app.

to. Dra opptil 13 programikoner til Dock for å legge dem til.

3. Sveip opp fra bunnen for å aktivere Dock.

Fire. Dra et applikasjonsikon fra Dock til siden for å aktivere multitasking.

Records

Den nye iOS 11 Files-appen vil tillate studenter bedre organisere, administrere og planlegge alle dokumenter av prosjektene dine. Det vil tilby en ideell måte å utforske alle filer på.

App switcher

App Switcher-systemet (brukergrensesnittet for å bytte applikasjoner) vil nå følge Dock og Control Center. Faktisk, den vil huske kombinasjonene av applikasjoner som du har brukt tidligere, så det er en annen veldig nyhet for studenter.

Eple blyant

Apple Pencil fra det bitne epleselskapet vil også dra full nytte av at nyhetene i iOS 11 blir den ideelle følgesvennen for enhver student.

Øyeblikkelig merknader

Trykk på Apple Pencil på iPad-låseskjermen, så åpnes en ny merknad i det originale Notes-programmet.

Øyeblikkelig ringe

IOS 11-brukere vil nå kunne signere klassedokumenter, ta notater i PDF-filer eller tegne et prosjekt i et skjermbilde.

Vedlagte tegninger

Tegninger vil også fungere annerledes i Notes-appen, de kan settes sammen med teksten i både Notes og Mail.

Frihånds tekstsøk

Du kan skrive frihånd med fingeren eller med Apple-blyanten, den var tilgjengelig i noen tid, men nå kan du også søke etter ord i frihåndstekst. Veldig nyttig!

Spor | Lommer