7 fantastiske iPhone-apper med rabatt du ikke kan gå glipp av

App Store er fullpakket med autentiske smykker og ru diamanter i form av nyttige og fantastiske iPhone-apper, denne gangen har vi funnet 7 apper for iOS-smarttelefoner med en begrenset tidsrabatt som vi tror du ikke kan gå glipp av.

Disse iPhone-applikasjonene er veldig varierte, noen vil tjene til å spore ruter for jogging, andre fungerer som en alarm og andre til å bruke en underholdende tid på å spille. Ikke gå glipp av det!

iphone-apps-tilbud

7 fantastiske apper med en begrenset tidsrabatt

Duet-spillet

Vi startet veldig sterkt med listen over tilbudsapper, med ukens søknad fra App Store: Duet Game. Et veldig morsomt ferdighetsspill som vi må gjøre kontrollere to punkter samtidig mens vi prøver å unngå hindringene som dukker opp. Gratis og sterkt anbefalt!

Ez Alarm

Ez Alarm tilbyr en alarmtjeneste med påminnelser og synkroniseres med iCloud-kalenderen. Ez Alarm har et rent, kortfattet og enkelt grensesnitt som fungerer veldig intuitivt. Last ned den gratis fra følgende widget:

iRemindU

IRemindU-appen lar oss lage oppgavelister og påminnelser på en veldig enkel måte, men den gir oss også muligheten til å sende meldinger mellom brukere.

Clone Camera Pro

Clone Camera Pro er et utmerket fotoredigeringsprogram for iPhone, ideelt for disse Instagram-bildene.

Helltopia

Helltopia er et iPhone-spill som også er gratis i en begrenset periode. I denne tittelen må vi unngå alle slags feller og hindringer mens vi prøver å flykte fra helvete. Veldig morsomt. Last ned den helt gratis fra følgende knapp som knytter deg direkte til App Store på iOS-enheten din.

Unikey

Unikey er et iOS 8-tastatur som lar oss legge inn symbolene og tegnene til unicode-systemet. I tillegg, for hva det ser ut til å være, er den fullt kompatibel med Facebook Messenger-appen og den populære WhatsApp-direktemeldingsapplikasjonen for iPhone.

gangveg

Endelig er Footpath et program som tillater oss Spor ruter på kart for jogging, sykling eller fotturer. Det er en gratis app, men i virkeligheten har den integrerte kjøp som vi kan få premiumversjonen gjennom.

Den premiumversjonen av Footpath tilbyr oss synkroniseres med iCloud, tilleggskart, muligheten til å lagre ruter på en ubegrenset måte og muligheten for å eksportere rutene i GPX- og KML-filer.

Dette er noen av de begrensede tidstilbudene vi har funnet på bgr og i App Store. Men det er fortsatt mange flere! Vil du bidra med sandkornet ditt? Anbefaler et spill eller en app fra kommentarene!