7 spektakulære nye spill for iPhone og iPad

IOS App Store er en endeløs kilde til underholdningsressurser for iPhone- og iPad-spillere. Hver uke godkjenner Apple en serie apper i nettbutikken som gir alle slags nyheter til brukerne.

Og denne uken har det vært veldig spennende nye spill for iPhone og iPad. I denne artikkelen vil vi anbefale deg de 7 mest spektakulære titlene som nylig har kommet til iOS App Store.

Vi oppfordret deg nylig til å prøve alle slags retrospill på iPhone, iPad og iPod touch. Vi inviterte deg også til å laste ned ukens spill … Og nå er det nyhetenes tur fra App Store!

7 nye spill for din iPhone og iPad

Into the Dead 2

Into The Dead 2 er et nytt overlevelsesspill for iPhone og iPad der du vil ha muligheten til å forbedre våpnene dine, utforske en bred verden, delta i arrangementer og selvfølgelig ødelegge zombier.

Siste dag på jorden: overlevelse

Og vi fortsetter med et nytt overlevelsesspill, Last Day On Earth: Survival er en flerspillertittel der du kan lage dine egne våpen, bli med i klaner, kommunisere med andre spillere og bygge din tilflukt for å holde deg trygg.

Talos-prinsippet

Talos Principle er et 3D-puslespill med fantastisk grafikk som vil ta deg inn i en mystisk verden med komplekse filosofiske gåter. Flotte kontroller, veldig godt tilpasset den mobile plattformen og fantastisk gameplay.

VRSE Batman

VRSE Batman er et virtual reality-spill der du vil møte skurkerne i Gotham. Krever Batman VRSE Entertainment System.

VRSE Jurassic World

Nok et spektakulært nytt virtual reality-spill for iPhone og iPad. Denne gangen satt i Jurassic World.

Guns of boom

Guns Of Boom er en morsom og fargerik flerspiller-skytter med veldig godt utførte animasjoner. Mange våpen, mange eksplosjoner og til og med en utvidet realitymodus.

Løvehjerten: Mørk måne

Lionheart: Dark Moon er et RPG-spill for iPhone og iPad med veldig interessant grafikk. Du må samle kjæledyr, juveler og potions for å bekjempe skapninger av alle slag.