contadores Skip to content

7 viktige problemer som iOS 11.4 løser, oppdater iPhone nå!

Hva en fin iOS 11.4! Og så mye, fordi mindre enn en uke for oss å se iOS 12, ser det ut som om vi er foran Golden Master. Etter måneder med ventetid, er ankomsten av iMessage til iCloud og AirPlay 2 en realitet på våre iPhone- og iPad-enheter.

Men listen over nyheter slutter ikke her. Som tradisjonen er, med hver oppdatering introduserer Apple forbedringer for stabilitet og feilrettinger, noe som aldri gjør vondt i iOS 11.

Og det er at iOS 11.4 korrigerer tre viktige sikkerhetsproblemer som har brakt brukere opp ned, i tillegg til andre mindre viktige som de som er oppført nedenfor:

  • Løser et problem som forhindret tilgang til Google Drive, Google Docs og Gmail fra Safari.
  • Løs en feil som begrenset datasynkronisering for helse-appen og appene som kan få tilgang til Helse.
  • Løser et problem med forvrengning i CarPlay-lyd.
  • Reparer en feil musikkavspilling fra iPhone via Bluetooth eller når du kobler til USB på noen biler.

Men la oss gå tilbake til de tre feilene som har gjort overskrifter i media og har drevet oss til vanvidd. Igjen, Apples støtte og hastighet er utrolig i denne forbindelse, som vi mer enn kan insistere på at du oppdaterer iPhone og iPad til iOS 11.4.

Den berømte svarte prikken

Den første av alt er den berømte svarte prikken som blokkerer apper fra enhetene våre. Selv om det gikk viralt da det nådde WhatsApp som utelukkende berørte Android som vi leste i Andro4All, i iOS hadde vi eksistert i lang tid lider av det i egne apper som iMessage eller tredjeparter som Twitter.

Den berømte svarte prikken er faktisk en ikke tillatt lang Unicode-karakterstreng med en lengre utvidelse enn tillatt. Hvis du vil unngå det en gang for alle, vet du allerede hva du må gjøre: oppdater.

Bestillingen når iMessage

En annen av disse problemer med utryddelse takket være iOS 11.4 er rekkefølgen i iMessage, eller rettere sagt, det absolutt rotet som meldingene dukket opp med på noen enheter, noe som forårsaket klager fra brukerne.

Mellom ankomst av iMessage i iCloud og at alt vil komme i orden og godt synkronisert, det vil være en glede å bruke meldinger igjen.

Ordre og symmetri på startskjermen

Vi avslutter gjennomgangen av feilene som iOS 11.4 reparerer med en rungende grensesnittfeil. Du har kanskje ikke lagt merke til det, eller det har kanskje ikke skjedd med deg, men noen apper dukket opp på noen enheter på plass på startskjermen, rangert over andre apper, uten å justere.

Selvfølgelig fortsatte appene selv å fungere perfekt, men dette rotet på skrivebordet til iPhone og iPad gjorde mange ordenselskere desperate. Det er utrolig å se et så alvorlig estetisk problem på en plattform av viktigheten av iOS. Heldigvis vil det aldri skje igjen.