contadores Skip to content

78% av iPhone har iOS 7 Activation Lock aktivert

lock-aktiverings-ios-7

Den nye funksjonen i iOS 7 for å øke sikkerheten til enhetene dine overbeviser 4 av 5 brukere

For noen måneder siden var New York-statsadvokaten, Eric Schneiderman, sendte en forespørsel til de viktigste mobilselskapene som ba om økt sikkerhet for kjempe mot tyveri av mobile enheter.

Apple har alltid vært et veldig strengt selskap med sikkerheten til enhetene sine, og med ankomsten av den nye iOS 7 lagt til mulighet for å avverge tyver gjør de stjålne enhetene helt ubrukelige kjent som aktiveringslås. Aktiveringslås for iOS 7 lar brukere fjernlokalisere, låse og rense sin iPhone i tilfelle tyveri eller tap.

Etter flere måneder å dele ulike erfaringer med nykommeren iOS 7, sikrer en ny rapport at dette alternativet utgjør forskjellen mellom brukere og at 4 av 5 eiere av en Apple iPhone har den aktivert.

lock-activation-ios-7-2

Dataene kommer til oss fra distriktsadvokatkontoret, der George Gascón har prøvd å motivere mobiltelefonprodusenter og ikke-partisanske operatører til å skjerpe sikkerheten mot tyverier av mobilenheter.

Gascón bruker Facebook for å lage sine egne rapporter

I en liten undersøkelse gjennomført gjennom det sosiale nettverket Facebook, så Gascón det 78% av de 313 respondentene de hadde alternativet aktivert på iOS 7. enhetene sine. Etter å ha oppnådd disse resultatene gratulerte distriktsadvokaten Apple for arbeidet med å legge til at “Litt mer kan gjøres”.

lock-activation-ios-7-3

Aktor la til:

Activation Lock er helt fravalg, men tilsynelatende har mange iPhone-eiere ikke alternativet aktivert ennå. Det lar iPhone-brukere være i fare, da tyvene ikke kan skille en iOS-enhet med Activation Lock aktivert eller ikke aktivert. “

Kanskje det, men i det minste Apple jobber for å øke sikkerheten til kundene sine med iOS-enheter, og legger mange hindringer for tyvene for å hindre dem i å stjele mobiltelefoner fra Cupertino-selskapet. Hvem vet, men kanskje, hvis alle Apple-brukere aktiverer dette alternativet, vil tyvene som stjeler iPhone og iPad gi opp å prøve å se at for mange enheter de stjeler, er ingen brukbare, derfor vil de miste all verdien de kunne ha. på det svarte markedet.

Andre smarttelefonprodusenter jobber for å inkludere dette alternativet til terminalene sine, men ifølge Cult of Mac, mobiloperatører har problemer (kanskje ikke for å miste klienter med forsikringsplaner, hvem vet).