8 funksjoner på Android Lollipop som iOS 8 skal inkludere

8 Lollipop-funksjoner vi skulle ønske vi hadde sett i iOS 8

Etter å ha begynt å vise frem den nye iOS 8 under deres årlige (WWDC) arrangement den siste sommeren, endelig de i Cupertino de ga ut programvaren i september og slapp deretter sin første større oppdatering tidligere denne måneden. Versjon 8 og 8.1 representerer store skritt fremover for Apples mobile enheter, ettersom massevis av nye funksjoner har kommet til kompatible iPhone- og iPad-modeller. Funksjoner som lydmeldinger, det nye QuickType-tastaturet og Apples kontinuitetsfunksjonalitet Dette er noen av de imponerende funksjonene i Cupertino-operativsystemet, men det er selvfølgelig fortsatt mye å gjøre med vårt favoritt mobile operativsystem.

Hva nå Google Android 5.0 Lollipop-programvare er offisiellDet er på tide å se på noen av de viktigste funksjonene som finnes i Googles programvare som dessverre fremdeles mangler fra iOS.

caracteristicas-lollipop-ios-8

Bloggen til PhoneArena har samlet seg en ganske god liste over de viktige funksjonene som finnes i Android 5.0 Lollipop og dessverre mangler fra vårt favoritt mobile operativsystem. Noen av funksjonene som er oppført har bredere appell enn andre, men de er alle ting som Apple absolutt kan inkludere i iOS og ikke har i dag.

I noen tilfeller vil funksjonaliteten som er beskrevet på listen sannsynligvis finne veien gjennom noen applikasjoner til Apples mobile enheter over tid. I andre kan iPhone- og iPad-brukere aldri glede seg over visse funksjoner.

Lollipop-funksjoner vil vi gjerne se i fremtidige versjoner av iOS

Øverst på listen finner vi tilstedeværelsen av en gjestemodusNoe som Android-enheter har hatt en god stund. Med denne funksjonaliteten kan brukere konfigurere enhetene sine bare for å gi tilgang til bestemte applikasjoner og data når telefonen brukes av et barn eller noen andre som ikke eier enheten.

caracteristicas-lollipop-ios-8-2

Et annet godt element på listen er Android’s inkludering av spesielle batterisparingsmodus, noe som kan forlenge levetiden til et telefonbatteri betydelig hvis den gjenværende ladningen er for lav. IPhone-brukere derimot, må gjøre alle slags “sjonglering” for å prøve å forlenge batteriets levetid litt.

Dette er de andre funksjonene som er inkludert i listen:

  • Smartlås for økt sikkerhet
  • Støtte for USB-masselagring
  • Søknadshåndtering og skjulte applikasjoner
  • Full støtte for NFC
  • For å kunne installere applikasjoner fra nettet
  • Avanserte fotograferingsfunksjoner

Som du ser på listen som de har delt fra BGR, kan noen funksjoner bli inkludert i fremtidige versjoner av de av det bitte eplet, men noen kan aldri komme som forventet. Vi vil se hvordan det mobile operativsystemet til Tim Cook fortsetter å utvikle seg over tid.

Hva synes du om funksjonene vi har navngitt på listen? Vet du noe annerledes som operativsystemet bør omfatte fra Cupertino? Diskuter din mening med oss ​​og ikke glem å dele denne artikkelen med vennene dine ved hjelp av knappene ovenfor. Takk skal du ha!