IPad Pro 2 vil være mye kraftigere med A10X-prosessoren

8 grunner til å kjøpe en iPad Pro

Apple iPad Pro er ikke akkurat en av de billigste nettbrettene på markedet, spesielt 12,9-tommers skjermmodell. Faktisk har for tiden den billigste iPad du kan kjøpe i en Apple Store en basispris på 729 euro.

Det er et luksusbrett, men det er ikke tilfeldig at iPad er salgsleder i markedet. Vi snakker om den mest komplette og funksjonelle nettbrettet av verden, sammen med en utmerket fusjon mellom programvare og maskinvare, reglene iPad Pro.

I denne artikkelen vil vi nevne til Åtte grunner til at du bør kjøpe en iPad Pro, i tilfelle du ikke har kjøpt en ennå …

Det kan interessere deg | IPad er det mest populære nettbrettet i verden

1. Multitasking

En av hovedårsakene til at det er en god idé å kjøpe en iPad Pro, er fordi iOS lar brukerne nyte ganske enkelt ideelle Multitasking-funksjoner. Du kan bruke Skli over å iverksette tiltak raskt mens du lar andre apper i bakgrunnen, eller bruker Splitt utsikt for å åpne to applikasjoner samtidig. Eller kanskje, med Bilde-i-bilde, ser på miniatyrvideoer mens du bruker andre applikasjoner.

2. Bøker

Apple iPad Pro lager Det er mye morsommere å lese (digitale) bøker. Lesing er en veldig avslappende måte å tilbringe fritid på. IBooks-applikasjonen fungerer perfekt på mindre nettbrett og på iPhone. Men med iPad Pro er lesing mye mer behagelig, og selvfølgelig trenger du ikke å snu siden hvert 30. sekund.

3. Nyheter

Den store skjermen på iPad Pro tillater det navigere og utforske grensesnittet til applikasjonene på en enklere og mye mindre ubehagelig måte. Det er et ideelt nettbrett for å gå inn på favorittwebsidene dine og lese nyhetene eller følge de siste trendene på Twitter.

4. TV

Retina-skjermen på 12,9-tommers iPad Pro er et virkelig skritt når det gjelder å se multimediainnhold som serier, filmer og dokumentarer via streaming. Det er alternativet ideell for å spille av videoer fra Netflix, YouTube eller fra applikasjoner for å se på TV på nettet som MiTele, RTVE eller AtresPlayer. I tillegg kan du med Smart Cover ha en perfekt støtte for din “mobile TV”.

Det kan interessere deg | IPad Pro 2018 kommer i juni: noen spesifikasjoner og pris

5. Kreativitet

Apples mobile enheter er kjent for sin store fremgang innen kreativitet. Grafiske designere, kunstnere, fotografer og webutviklere kan Få mest mulig ut av iPad Pro for å forbedre kreativiteten din. Og sammen med Apple Pencil er det det perfekte verktøyet for å lage (fotoredigering, illustrasjoner …) og konsumere (tegneserier, prosjekter, videoer …) kreativt innhold.

6. Spill

Hvis du anser deg som en elsker av mobilspill for iPhone og iPad, vil du helt sikkert si det jo større skjerm, jo ​​morsommere og fordypning i temaet for hvert spill. Selv om det er sant at noen spill er spesialdesignet for å spille på en mindre skjerm som iPhone, men de aller fleste av dem ser bedre ut på en 12,9-tommers iPad Pro. For ikke å snakke om kontrollene! Du vil vinne alle flerspillerkampene dine!

7. Hjemmesett

IMHO, iPhone er en mer personlig enhet som brukere kan dra nytte av for sosiale nettverk, direktemeldinger, fotografering … Men iPad er en mer kjent enhet som du kan dele plattformer som iCloud og HomeKit med. Spesielt HomeKit, fordi den store skjermen på iPad Pro gjør at du kan samhandle med alt hjemmeautomatiseringstilbehøret ditt med stor letthet fra sofaens komfort i stuen.

8. Fjernkontroll

Hvor mange ganger har du mistet fjernkontrollen? Ja, det ender som regel tapt mellom sofaputene. Det skjer til og med veldig ofte med Siri Remote på Apple TV på grunn av de små dimensjonene. Så 12,9-tommers iPad Pro kan bli din nye favoritt fjernkontroll, en gigantisk en, Ja sir. Du kan få tilgang til funksjonene til Apple TV (tastaturtyping inkludert) fra Kontrollsenteret til iOS 11, og som vi nevnte tidligere med HomeKit, vil det tjene slik at hele familien din har enkel tilgang til kontrollen av Netflix, YouTube, MiTele og andre apper og / eller systemelementer.

Spor | iDropNews