app-store

8 iOS-utviklere som revolusjonerte App Store

iOS er sammen med Android den viktigste mobilplattformen på dagens scene. Den store forskjellen mellom disse to plattformene sammenlignet med andre konkurrenter, inkludert iOS versus Android, er antall applikasjoner som er tilgjengelige i de forskjellige butikkene på hver av plattformene.

app-store

Vi ser på 8 utviklere som har revolusjonert App Store

Selv om du har det beste operativsystemet på markedet, er det ingenting verdt hvis det ikke er noen applikasjoner for det. Og det er her apputviklere kommer inn. Hvis utviklerne støtter plattformen din, kan det være en suksess, hvis ikke vil den ikke gå noen vei. Med dette i bakhodet, la oss snakke om åtte av de beste utviklerne i App Store. La oss gå dit!

Loren Brichter

Loren-Brichter

Loren Brichter er utvikleren av Twitter-klienten ved navn Tweetie. Tweetie var ikke den første Twitter-appen for iOS, men den koblet brukere på en spesiell måte takket være renslighet og enkelhet. Slik var appens suksess, det Twitter kjøpte den og gjorde den til sin offisielle app. I Tweetie så vi først gesten trekke ned for å oppdatere, det var Brichter som designet denne funksjonen.

Etter Tweetie, og jobbet for Twitter, bestemte Brichter seg for å forlate det sosiale nettverket og begynne igjen å utvikle en annen applikasjon på egen hånd. Så opprettet hitspillet Letterpress.

Marco Arment

ramme-Arment

Først med Instapaper og deretter med The Magazine. Instapaper var overraskende en unik idé da den ble lansert, selv om det nå er flere titalls eksemplarer. Magasinet var en revolusjon innen digital lesing. Suksessen til begge søknadene førte til at han solgte dem, hver til forskjellige enheter. Den tredje applikasjonen er planlagt utgitt en gang i 2013. Vi følger med.

Steve Demeter

steve-Demeter

I juli 2008 var App Store en nyhet uten testing. Butikken begynte å operere da Demeter kunngjorde det hadde tjent 250 000 dollar på to måneder med Trism-appen sin. Opprinnelig tilbudt som en gratis nedlasting for Jailbreak-samfunnet før noen offisiell SDK dukket opp, Trism var appen som alle uavhengige utviklere har drømt om å lage. Den andre delen av Trism ser ut som den vil bli utgitt i 2013.

Gentry Underwood

Gentry-Underwood

I motsetning til de fleste utviklere vi har navngitt så langt, tok ikke Gentry Underwoods første app, Orchestra, av som Gentry hadde ønsket. Den store suksessen kom med en app som har fjernet hele iOS-samfunnet, E-postklient for postkasse. Underwood opprettet sin applikasjon med fokus på utvikling av “Hvorfor”. Hvorfor ønsker eller trenger en ny e-postklient? Underwood opprettet ikke bare en app som har overbevist forbrukerne, han var også heldig som fikk være med i klubben til uavhengige utviklere som har klart å selge appen sin til store selskaper.

Silvio Rizzi

Silvio-Rizzi

Den sveitsiske utvikleren Silvio Rizzi var den første til å fatte hva opplevelsen av å lese RSS-feedene våre på iPhone eller iPad skulle være. Rizzi opprettet Reeder-appen, en av de mest kjente RSS-leserne i App Store. Raskt, med et sammenhengende design og med bruk av naturlige gester. Slik var suksessen at utvikleren opprettet en versjon for iPad og til og med for Mac.

Mike Matas

mike-Matas

Mike Matas startet lenge før iPhone- og mobilrevolusjonen. Grunnlegger av Push Pop Press, Matas ser ut som om han var i ferd med å gjøre noen ganske radikale ting før Facebook kjøpte selskapet sitt. Den første og eneste mobile applikasjonen utviklet av Push Pop Press var en bok av Al Gore der han forklarte sin løsning på klimaendringer. Før han grunnla selskapet sitt, sto Matas bak noen apper for Mac og jobbet også hos Apple og hjalp til med utformingen av brukergrensesnittet til iPhone og iPad.

Kevin Systrom og Mike Krieger

kevin-systrom-mike-Krieger

Vil du dele bilder før Instagram? Det skjedde, men jeg tror ikke noen husker det. Kevin Systrom og Mike Krieger overbeviste ikke bare andre utviklere om at fotokanalen deres var en god idé, de opprettet også et sosialt nettverk som er i stand til å sette frykt i kroppen til Facebook. Søknaden var en enorm suksess. Vi vet ikke om det var filtrene, designet eller ganske enkelt den sosiale nettverkseffekten, men Instagram forandret spillet og i dag er det en uerstattelig applikasjon for mange brukere.

Phill Ryu

Phill Ryu

Ikke bare har Phill Ryu en eller to apper i navnet hans, han har også samarbeidet om noen av de beste appene i App Store gjennom tidene. Programmer som Classics, Camera + eller The Heist er noen av kreasjonene hans. Ryu satte også talentet sitt i å lage Clear-appen., et program som har lagt igjen et spor med apper som kopierer det på vei.

Mens de kommenterer Fastcolabs, har Ryu satt opp sitt eget utviklingsstudio, og hans første søknad er overhengende.

Og så langt har 8 av utviklerne som vi mener har markert en før og etter i App Store med applikasjonene sine. Hva tror du? Tror du vi har forlatt noe?