88% av enhetene har allerede iOS 9 eller høyere installert

Fra tid til annen oppdaterer Apple sine data om adopsjonsfrekvensen for det mobile operativsystemet, og det har gjort det igjen når vi bare er noen dager unna å være vitne til ankomsten til den endelige versjonen av iOS 10. Og i følge disse dataene 88% av kompatible enheter har iOS 9 eller nyere installert, en prosentandel som ikke er dårlig i det hele tatt.

Og er det noe av det gode Apple har, er det når du lanserer en ny versjon av iOS-operativsystemet ditt, er det tilgjengelig på stedet for alle kompatible enheter, som ikke er få. I dette tilfellet har nesten ni av ti iPhone, iPad eller iPod Touch iOS 9, noe som ikke skjer i Android, fordi de lider under stor segmentering.

Adopsjonsfrekvens iOS 9

På den andre siden, ikke glem at iOS 10 er rett rundt hjørnetDet forventes å bli utgitt etter iPhone 7-arrangementet onsdag eller like etter. Og Apple forventer sikkert en adopsjonsrate med det nye systemet som er lik eller bedre enn det som er oppnådd med iOS 9.

9 av 10 enheter har iOS 9 eller høyere

Apple registrerte en iOS 9-adopsjonsrate på 50% i slutten av september 2015, som den høyeste prosentandelen av iOS-adopsjon oppnådd av selskapet i hele sin historie. I de påfølgende ukene ble naturligvis vekstraten redusert med iOS 9.1, selv om den ikke har stoppet på noe tidspunkt.

Så det, 88% av kompatible enheter har for øyeblikket iOS 9 eller høyere. På den annen side fortsetter 9% av enhetene å kjøre en versjon av iOS 8, og bare 3% har en eldre versjon.

Adopsjonsfrekvens iOS 9

Ser disse tallene det er ingen tvil om at iOS er den ubestridte kongen av operativsystemer i denne forbindelse.. Og det er at du bare må se den store fragmenteringen av Android-enheter og også Windows Phone, hvis brukere må vente i flere måneder for å glede seg over den nyeste versjonen av systemet, at hvis den tilpasser seg modellen til enheten din .

Vil iOS 10 ha den samme mottakelsen som iOS 9 har hatt?