iOS 12.1.4 vil løse den problematiske FaceTime-feilen

9 nye triks som Siri skal lære med iOS 12 på iPhone og iPad

Den neste oppdateringen til Apples operativsystem for mobile enheter, iOS 12, lover å forbedre ytelsen og sikkerheten til iPhones og iPads. Selv om den ikke legger til så mange funksjoner som forgjengerne, inkluderer den noen nye funksjoner for sluttbrukeren. Blant dem, a Smartere Siri.

Den personlige stemmeassistenten til de fra Cupertino har hvilt på laurbærene. Alternativene fra Google og Amazon har passert deg til venstre og uten å blinke. For å fikse det, på iOS 12 Siri vil vinne nye funksjoner.

Siri-snarveier

Siri-snarveier er sannsynligvis det største tilskuddet til den personlige stemmeassistenten. For de som ikke vet hva det er, er det en slags arbeidsflyter som gjør det mulig å kombinere flere prosesser i samme kommando.

Avgang forventes å bringe en høy grad av Siri-kontroll, og tilfører en svært personlig brukeropplevelse, med en serie nye kommandoer.

Spotlight beste forslag

Siri får ikke bare automatiseringsfunksjoner. Som kunstig intelligens har det også fordeler. Og er det nå, vil lære rutinene våre for å komme med forslag basert på dem.

For eksempel rett etter at jeg har forlatt jobben, Siri vil foreslå oss å sende en melding om at vi er på vei eller å spille den siste tilgjengelige episoden av vår favoritt podcast.

Ny kunnskap

Når Siri ikke vet svaret på et emne, vil det spørre oss om vi ønsker å søke etter informasjonen i Safari. Det er klart, Apples assistent er ikke et flott leksikon, men med hver versjon blir det litt bedre. I iOS 12, kunnskapen deres utvides til nye områder.

Blant de nye spørsmålene Siri vil kunne svare på, er de som er relatert til berømt, med mat og matretter, motorsport og bilder og minner fra brukeren.

Integrasjon med tredjeparts musikktjenester

Apple Music er en tjeneste som får stadig flere følgere. En del av suksessen er at integrasjonen med resten av selskapets produkter er fullført. Vi kan be Siri spille en bestemt artist, album eller sang. Noe som ikke for eksempel skjer med sin største rival: Spotify.

I iOS 12 vil dette imidlertid endre seg. heretter tredjeparts streamingtjenester kan være integrert med Siri.

Nye funksjoner for Finn min iPhone

Hvis du noen gang har mistet en iPhone eller annen iOS-enhet, vil du helt sikkert kjenne Find My iPhone. Dette verktøyet tillater Finn selskapets terminaler og utstyr hvis vi har mistet dem eller vi finner dem rett og slett ikke hjemme.

I iOS 12, kan vi be Siri om å finne vår iPad eller lage en lyd på MacBook-en vår uten å åpne applikasjonen. En god måte å gjøre oppgaven enklere på, spesielt hvis vi er veldig uklare.

passord

Hvis vi er ansvarlige mennesker, i hver tjeneste og plattform vi bruker vil vi ha forskjellige passord. Dermed forhindrer vi at hvis de hacker en av dem, kan de få tilgang til de andre med e-posten vår.

Å huske alle passord er imidlertid ikke alltid like enkelt. Spesielt hvis vi bruker alle slags karakterer. Apple har innsett dette og nå, med iOS 12, Vi kan be assistenten om et spesifikt passord. Hvis du gjør det, åpnes Innstillinger-panelet for appen automatisk.

Nye stemmer og aksenter

Siri er i stand til å snakke et bredt utvalg av forskjellige språk og aksenter, perfekt for å skille mellom regioner. Med den nye oppdateringen vil du tjene enda flere av dem, som en feminin og maskulin versjon for den irske og den sørafrikanske.

Hei Siri i lav effektmodus

Når laveffektmodus er aktiv, systemet deaktiverer noen funksjoner for å bevare batteriet. En av dem er “Hey Siri”. I iOS 12 trenger du imidlertid ikke å ofre.

Ny lommelykt kontroller

Det er felt der Siri synder for ikke å kunne kontrollere dem, for eksempel å ikke ha tilgang til noen grunnleggende systemfunksjoner. Dette er tilfellet med lommelykten.

Med den siste systemoppdateringen, Vi kan be Siri om å aktivere eller deaktivere LED-blitsen med lommelyktfunksjon. Nok et lite tillegg som kommer godt med og ikke forstås som ikke allerede tilgjengelig.

Dette er bare noen av de nye funksjonene som assistenten vil motta med iOS 12. Uten tvil en god håndfull funksjoner som han manglet og som vil føre ham tilbake til glansdagene da han var konge.

Den neste 12. september skal Apple feire sin nye Keynote hvor han vil presentere de siste nyhetene på iPhone, Apple Watch og hvem som vet om noen flere overraskelser.

via | iDropNews