90% av iPad, iPhone og iPod har allerede iOS 7, ifølge Apple

iOS 7 er allerede i 90% av Apple-enheter

I følge en ny studie utført av MacNN som analyserer tilgangen til App Store fra Apple mobile enheter, mer enn 90% av disse har skjedd siden iOS 7. Venter på at iOS 8 skal komme neste høst, viser disse dataene den overveldende suksessen dette systemet har hatt drift som var en før og etter i eplefirmaet på grunn av inkludering av minimalisme og en endring i design som har kommet for å oppnå stor ytelse. Resultatet av denne studien Det ble oppnådd gjennom en analyse av tilgangene til App Store i løpet av en uke som ble avsluttet sist søndag.

Apple sier det og brukerne selv bekrefter det gjennom de offisielle adopsjonstallene som er gitt av selskapet. 90% av brukerne har den nyeste versjonen av mobiloperativsystem installert på enhetene sine Apple, selv om det ikke er spesifisert om det er iOS 7 eller versjon 7.1 med den siste oppdateringen.

ios-7-adoptado-90-1

Den høye adopsjonsfrekvensen som iOS 7 har hatt kan skyldes flere faktorer, som rapportert av gutta fra idownloadblog, inkludert at mange av utviklerne designer applikasjoner utelukkende for denne iOS. Resten av resultatene viser det iOS 6 er fremdeles på 9% av enhetene, og 2% har fortsatt en enda tidligere versjon installert. Det skal nevnes at disse analysene har en feilmargin på 1%, slik at de kan variere litt.

Den nåværende iOS 7 blir best mottatt av brukere

Det må huskes den gamle iOS 6 oppnådde bare 87% adopsjon innen samme datoer. Dette viser at Apples opprinnelige frykt for brukerne som ikke stolte på den nye designen av iOS 7, kan være berettiget. Derfor at 90% av enhetene har Apples nye mobile operativsystem, kan noe gi en grunn til Tim Cook og Ives strategi for å endre den gamle stilen til Steve Jobs.

ios-7-adoptado-90-2

Uansett må vi se hvilke tilfeller enhetene fremdeles har iOS 6 eller lavere, siden i mange av tilfellene (hvis ikke alle) eierne kobler dem ikke engang til en datamaskin, så mye mindre bekymring for å installere den nyeste versjonen av iOS. Og det er at det er mange brukere som bestemmer seg for å kjøpe en iPhone eller iPad bare fordi den er moteriktig eller kan gi en viss “status”, men de bruker den bare til å ringe, sende meldinger og spille av og til.

Det gjenstår bare å vente for å se om neste iOS 8 vil ha adopsjonen så bra at den ser ut til å ha hatt den nåværende iOS 7. Vi vil legge igjen tvil til høsten med den antatte ankomst også til den nye iPhone 6. Og du, tror du at iOS 8 vil følge i fotsporene av den nåværende iOS 7, eller vil det ganske enkelt være en ansiktsløftning som ikke interesserer noen? Fortell oss din mening, vi vil gjerne høre den.