Å imitere iOS 7 med billig maskinvare vil bli komplisert

Marco Arment, utvikler av Instapaper-applikasjonen, har snakket om den nye versjonen av iOS. Utvikleren tror at Apple vil bruke iOS 7 som en form for forsvar mot copycats. Det mener Arment vil det være veldig vanskelig for konkurrenter å matche denne versjonen av det mobile operativsystemet av de fra Cupertino.

I følge Marco Arment, applikasjonsutvikler, vil iOS 7 være vanskelig å matche

Aller først lar jeg deg uttalelsene som utvikleren har kommet med. Hans mening er veldig interessant:

Kopiering av iOS 7 kan være et stort problem for produsenter av billig maskinvare. Det visuelle og dynamiske i iOS 7 krever en godt innstilt, avansert, kraftig GPU med fullt maskinvareakselerert grafikk- og animasjons-API-er. Dette vil skade noen eksisterende kopikater, men det kan også være et problem for Android: mens avanserte Android-telefoner stort sett har økt GPU-ytelsen, og de nyeste versjonene av Android har forbedret hastigheten på brukergrensesnittet, De fleste Android-enheter som selges er ikke avansert eller til og med fullstendig oppdatert. Gapet er mye større på nettbrett, selv “high-end” Android-nettbrett har vanligvis ikke nok GPU-kraft til å bevege høye DPI-skjermer jevnt.

Apple angriper til og med teknologiene som brukes i mange Android-skjermer, og bruker kraftig bruk av 1-pikslers brede linjer med retina-skjermer. De fleste Android-telefoner har høye DPI-skjermer, men kampen som har blitt dannet for å “rangere godt på funksjonslisten” har ført til at mange av dem bruker oppløsninger for tette til at 1-pikslers linjer kan være nyttige. . Og mange av Android-telefonene (inkludert nesten alle Samsung Galaxy-modeller), lurer oppløsningen ved å bruke PenTile-skjermer, med dårlig tekstytelse og fine linjer.

Problemet er klart: iOS 7s brukergrensesnitt krever Apples største styrker, og innsatsen for å kopiere det vil bli hemmet av noen av Android’s største svakheter. ”

ios-7-logo

Det som er sikkert er at iOS 7 er unik. Designet er veldig forskjellig sammenlignet med iOS 6, altså ethvert forsøk på replikering vil være for åpenbart.

Når de kommenterer iPhone i Canada, er Arment sin mening veldig lik ordene som Allen Pike sa:

“IOS 7 var tydelig designet for å vise hva som kan gjøres i 2013. Som en bivirkning har de inkludert noen funksjoner som vil være vanskelig å etterligne på grunn av maskinvaren til basisproduktene eller noen etterligninger på Internett.”

Jeg er ikke en utvikler, så jeg vet ikke hvor vanskelig det vil være å etterligne iOS 7, men det jeg vet er at de første system-betas på iPhone 4S-enheten min går betydelig saktere enn iOS 6 gjør, så jeg forstår det, I tillegg til at det mangler mange ting, krever det overlegen maskinvare, tror du ikke? Fortell oss din mening.

Forrige artikkelEn gjennomgang av de nye funksjonene til Mail.app i iOS 7Neste artikkelEt nytt selskap blir med i produksjonen av iPad Mini 2

Jeg elsker alt som har med teknologi, kino, videospill, biler og Formel 1 å gjøre. Noen ganger skriver jeg om teknologi og hjemmekino på min personlige blogg: tucasauncine.com