Å låse opp Samsung Galaxy S4 gratis vil være mulig

Sannsynligvis Samsung Galaxy s4 Ettersom det er den siste high-end-terminalen som ble presentert på markedet, er den en av de med størst etterspørsel og en av de største interessene blant forbrukerne, til tross for at den i begynnelsen ikke overbeviste oss mye på grunn av dens identiske utvendige design som av sin forrige generasjon; Samsung Galaxy SIII. På dette tidspunktet har nok mange det klart, at dette er deres nye smarttelefon, og andre venter på å se om det faktisk er den nye vanntette versjonen av den nye Samsung-terminalen, eller for å se hva de foreslår oss på Apple med neste iPhone 5s.

Men i dag skal vi ikke foreslå mer Samsung Galaxy S4-alternativer, og vi skal heller ikke sammenligne det med de andre som for tiden er på markedet, ikke engang snakke om det offisielle tilbehøret til telefonen. Det vi skal gjøre i dag er nettopp å fortelle de som har en av de nye terminalene i Korea at de kommer til å kunne frigjøre den, det vil si fjerne operatørblokken uten omkostninger, fordi en utvikler av XDA-utvikler Han har funnet ut hvordan han skal gjøre det og lover å offentliggjøre informasjon snart.

Med andre ord, alle de som har en Samsung Galaxy s4 eller har du tenkt på å kjøpe den siste Galaxy-terminalen hos en operatør, at du vet at utvikleren djrbliss Han har bestemt seg for å komme seg på jobb, og lover å offentliggjøre informasjonen snart. Så lar jeg lenken for å holde oversikt over deg, for det ser ut til at ingenting mangler for at du skal vite hvordan du kan låse opp Samsung Galaxy S4.

Mer info | XDA-utviklere