Å redigere skjermbildene dine i iOS 11 vil være enklere enn noen gang

iPad iOS 11

Utviklingen av iOS er spektakulær. Litt etter litt tilbyr operativsystemet nye funksjoner som gjør livet mye enklere. Opprinnelig tillot iOS bare å ta skjermbilder.

Senere introduserte Apple en funksjon for å kommentere bilder på en mer behagelig måte. Og nå, med iOS 11, vil brukere ha muligheten til det rediger forskjellige aspekter direkte ved å ta et skjermbilde.

Og hvordan gjøres det? Hvordan fungerer skjermredigering i iOS 11? Bli med og oppdag det med oss.

Slik fungerer redigering av skjermbilder fra iOS 11

Det første du må gjøre når du redigerer et skjermbilde i iOS 11, er åpenbart å ta et skjermbilde. I denne forstand har ingenting endret seg, for å gjøre det må du gjøre trykk samtidig på Hjem-knappen og av / på-knappen.

iOS 11

Når du har tatt skjermdumpen, i iOS 11, et miniatyrbilde av en forhåndsvisning av skjermbildet vises i nedre venstre hjørne. Hvis du klikker på dette miniatyrbildet, åpnes det i fullskjerm med alle redigeringsalternativene: skilting, markering, merknad, farger, deling … Det er til og med et utvalg av forskjellige børster.

iOS 11

Selvfølgelig vil dette nyttige nye iOS 11-verktøyet tillate det beskjære bilde fra skjermdumpen, slik at du bare kan dele innholdet du ønsker.

Hvis du klikker på “+” -symbolet i nedre høyre hjørne vil du ha tilgang til andre funksjoner. Du vil finne zoom, tekst, form, fargeverktøy, etc..

iOS 11

Når du har gjort alle nødvendige redigeringsendringer i skjermdumpene, kan du fullføre det lagre bildet eller del det. Denne nye funksjonen i iOS 11 er kompatibel med alle alternativene for delingsutvidelsene til iOS 11: Facebook, Twitter, iMessage, Mail …

Hva synes du om denne nye funksjonen i iOS 11? Vil det hjelpe deg? Har du prøvd det ennå

Spor | App-råd