A10X-prosessor spiser A10 i en filtrert Geekbench

A10X-prosessor spiser A10 i en filtrert Geekbench

For et par dager siden fortalte vi deg på iPadizate at vi i 2017 kunne ha tre nye iPad Pro. Familien med Apple-nettbrett ville vokse med en ny modell med en 10,1-tommers skjerm, og ifølge ryktene alle sammen integrerer Apple A10X-prosessoren.

Denne A10X-brikken vil være en forbedret versjon av prosessoren som monterer den nyeste iPhone-modellen for å treffe markedet. For øyeblikket har ikke Apple bekreftet at det jobber med en ny generasjon iPad, men lekkasjen fra en Geekbench har avslørt eksistensen av denne A10X-prosessoren som tradisjonelt skal være en del av iPad.

Geekbench-brikke A10x fra Apple

Og det må sies resultatene oppnådd med denne A10X-brikken i den filtrerte Geekbench er meget gode og overstiger de oppnådd med A10 av iPhone 7 og 7 Plus. Nedenfor viser vi deg mer informasjon om poengsum oppnådd av begge Apple-prosessorene i denne Geekbench.

Apples A10X-brikke vil være en del av neste generasjon iPad

Når du ser resultatene av denne Geekbench er det ingen tvil om at Apple A10X-prosessoren som vil være en del av den nye generasjonen av iPad Pro er ganske et dyr. I testene utført med en enkelt kjerne oppnådde den et resultat på 4236 poeng, mens det i flerkjernetesten klarte å score 6.588 poeng.

A10-brikken som ble funnet inne i iPhone 7 og 7 Plus scoret på sin side 3.490 poeng i enkeltkjernetestene og 5.580 poeng i multikjerne-testen. Som du kan se, begge prosessorene er veldig kraftige, men A10X-modellen gjør en god anmeldelse til lillebroren hans.

Geekbench-brikke A10x fra Apple

Husk på den annen side det A9X-brikken som er en del av den nåværende 9,7 og 12,9-tommers iPad Pro oppnådde resultater på 3.010 og 4.990 poeng i henholdsvis enkeltkjerner og flerkjernetester.

Spor | PhoneArena