contadores Skip to content

A12X-brikken er et dyr som nesten dobler hastigheten til alle konkurrentene

A12X

Den nye iPad Pro kommer med en veldig kraftig A12X Bionic-brikke. Denne prosessoren inkluderer en 8-kjerners CPU og en 7-kjerners GPU. I følge Apple denne A12X-brikken er raskere enn 92% av bærbare datamaskiner i dag. Faktisk oppdaget vi nylig at iPad Pro 2018 har like kraftig ytelse som MacBook Pro takket være et Geekbench Benchmark.

Har dukket opp De første Antutu Benchmarks som tester potensialet til iPad Pro’s A12X-prosessor og … Woah! Resultatene av ytelsen er helt imponerende. De får konkurransen til å se latterlig ut!

Det kan interessere deg | IPad-salget nådde en markedsandel på over 28%

Antutu Benchmark fra Apple iPad Pro

Fra Antutu har de publisert en tweet som indikerer at A12X-brikken har fått en imponerende poengsum på 557.679 på din benchmark. Det er riktig, prosessoren til iPad Pro 2018 har ikke bare overgått noen annen poengsum, men har fullstendig lurt av resten av nettbrettene og smarttelefonene på markedet.

“Denne brikken er et komplett monster med en Antutu-score på 557.679. Den tilbyr 20,6% bedre CPU-ytelse og 105% bedre GPU-ytelse enn A12-brikken. ”

I grafen som vi har inkludert, kan du se hvordan iPad Pro er langt over de viktigste enhetene på markedet. Nå vil det være nødvendig å se om ytelsen også er høyere enn for Samsung-nettbrett og hvis det ligner på andre bærbare datamaskiner, men det er sannsynligvis det.

Spor | Themrphone

Forrige artikkelNike Run Club for iOS-oppdateringer med tips fra Siri og merNeste artikkel4 ting den nye iPad Pro fremdeles ikke kan gjøre

Redaktør for iPadizate siden 2014. Jeg anser meg som en elsker av fotografering, lesing, teknologi, sport og kino. Vi ses på Twitter!