Acer Iconia A1, egenskaper, pris og tilgjengelighet

Acer Iconia A1, egenskaper, pris og tilgjengelighet

I det siste har 8-tommers nettbrett blitt moteriktig, det begynner til og med å ryktes at det kommer en Nexus 8 de kommende månedene.

Med dette forutsetningen Acer har nettopp introdusert en ny nettbrett på 7’9 tommer og som følger med plakaten til å være et flott nettbrett med verdi for pengene.

Den 7,9-tommers skjermen har oppløsning på 1024 × 768 piksler, noe rettferdig, men tilstrekkelig. Prosessoren er en Intel Atom Z2560 Clover Trail dobbelt kjerne til 1,6 Ghz ved siden av 1 GB Ram. Som vil tillate oss å bruke flere applikasjoner samtidig. Det har en lagring på 16 GB utvidbar av mikro SD. Batteriet er 4000 mAh, som vil gi oss 7 og en halv times autonomi. Som forventet har den tilkoblingsmuligheter wifi. De Acer Iconia A1 Det er utstyrt med to kameraer, ett bak 5 megapiksler og en front er 2 megapiksler. Versjonen av Android som srie kommer med er Android 4.2.1 gelébønne, som vi håper snart vil få en oppdatering til Android 4.3 jelly bean eller 4.4 kit kat.

Som vi sa før, vil verdien for pengene være det sterke poenget med denne nye nettbrettet fra Iconia-serien om, og det er at med de gode egenskapene vi har listet, er markedsprisen € 169, noe som gjør det til et nettbrett å ta hensyn til alle de som er interessert i å få et nettbrett i denne skjermstørrelsen.

Når det gjelder tilgjengeligheten, finner vi den allerede tilgjengelig for kjøp.