Acer Liquid Z5, grundig gjennomgang

Acer Liquid Z5 er en hyggelig telefon å bruke og som har en ganske stor skjerm, igjen overrasker produsenten oss med leveringen av en fem-tommers enhet, som kan skryte av å være en av de lengste i prissegmentet i den som utfolder seg ($ 247 dollar MSRP).

Acer Liquid Z5

Det overraskende er at til tross for at han er en god smarttelefon, gir Motorola Moto G-effekten til lavere pris Acer Liquid Z5 vanskelige tider.

Design

Saken til Acer Liquid Z5 er helt plastisk, så hvis vi har den i hendene, får berøringen oss til å føle at de er en billig pris uten forfining. I denne forbindelse har produsenten tatt en feil beslutning fordi den har fått den til å føle seg for billig.

Acer Liquid Z5

Koblingene som utstyret inkluderer, ser også ut til middels kvalitet. Et tydelig eksempel på dette er dekningen av SIM- og microSD-kortet, hvis tekstur vi ganske enkelt ikke synes er tilstrekkelig.

Til tross for et veldig dårlig evaluert aspekt, er det noen maskinvareelementer som har interessert oss i Acer Liquid Z5, der det første som vekker oppmerksomhet er tykkelsen på 8,8 millimeter. På baksiden rett nedenfor kameraet finner vi en knapp som kan brukes til å slå på utstyret, for å personalisere bruken av det i utførelsen av et bestemt program eller for å aktivere kameraet raskt.

skjerm

Acer Liquid Z5

Å holde seg fasjonabel når det gjelder bruk av en skjerm som lar alle være lykkelige er ganske komplisert, men vi kan si at vi liker de 5 tommer som Acer har implementert i denne smarttelefonen, men fordi den er rettferdig med evalueringen, mangler den mengden piksler nødvendig for å skille seg ut. Oppløsningen presentert av terminalen er på 854 × 480 px, mens hovedparten av konkurransen er på 720p eller 1080p.

Programvare og ytelse

Acer Liquid Z5 bruker operativsystemet Android 4.2 Jelly Bean, som vi kan si er litt bak med den nyeste versjonen Android 4.4 KitKat som mange smarttelefoner oppdaterer. I alle fall har selskapet tilpasset det mobile operativsystemet som telefonen har med sin egen mal, som gir visse eksklusive egenskaper til mobilen.

Acer Liquid Z5

En av de mest bemerkelsesverdige effektene er å ha flytende widgeter, for eksempel kalkulatoren som vi kan bruke mens vi leser en e-post.

Ytelse i grunnleggende applikasjoner er solid, men den totale prosessorytelsen er ikke noe som fanger øyet. Det er en dual-core MTK-brikke som ligner på den som brukes i andre Acer Android-enheter.

Kamera

Et av områdene der Acer skiller seg ut i hver av terminalene den utvikler seg, er i kameraet. I denne telefonen finner vi en front- og bakkamera, men den som interesserer oss for ytelsen er den siste.

Med en 5 Mpx-sensor – nok til å tilby en akseptabel oppløsningsstandard – og en f / 2.4-objektivåpning, får vi en 1,4 mikron pixel-sensor, som er mye mer enn hva flere avanserte mobilkameraer tilbyr. oppløsning, men det betyr ikke en forestilling som virkelig er verdt å fremheve.

Acer Liquid Z5

Vi må vente med å ha den endelige telefonen i hendene for å gjøre en evaluering av typen fotografier og effekter som kan inkluderes i hvert av bildene, siden vi håper den kan likestille eller overstige Motorola Moto G.

Inntrykkene som Acer Liquid Z5 har etterlatt oss, i utgangspunktet, er at vi er en tidligere billig smarttelefon, men med en stor skjerm (når det gjelder størrelse). Ved første øyekast er det flere detaljer som bør korrigeres av produsenten når de forbereder modeller til neste sesong, men i alle fall synes vi det er en god rival for Motorola Moto G som alle vil slå.

Teamets aspekt så ganske attraktivt ut for prisen som markedsføres, men vi tror at når det gjelder å teste ytelsen i forskjellige spill som kan lastes ned fra Google Play-butikken, vil det være vanskeligheter for prosessoren å gjøre jobben sin på en god måte. , og det er noe en bruker ikke vil oppleve.

De som privilegerer kjøpesummen for denne enheten, vil endre en større skjerm for en noe lavere ytelse til en prosessor som ikke overbeviser oss, men som fremdeles opprettholder en balanse i Acer Liquid Z5-systemet.