Acer Liquid Zest Plus y Leap Fit, un smartphone con gran batería y una pulsera fitness

Acer Liquid Zest Plus og Leap Fit, en smarttelefon med et stort batteri og et treningsarmbånd

Acer holdt nettopp en begivenhet der den har presentert et bredt spekter av produkter, og blant dem har det vært mange av dem som er fokusert på mobilitet. Nå skal vi kjenne til Acer Liquid Zest Plus, en smarphon med stort batteri og Leap Fit. et treningsarmbånd, som er i stand til kontinuerlig å overvåke hjerterytmen vår.

Det er ikke mye informasjon om disse produktene ennå, men det er nok til å fange vår oppmerksomhet. Acer Liquid Zest Plus er en smarttelefon med en 5,5-tommers HD-skjerm som skiller seg ut for et 5000 mAh-batteri, virkelig bredt for normalt på markedet.

I tillegg når Acer Liquid Zest Plus-kameraet 13 megapiksler og inkluderer et trippelfokussystem: ved laser, fasedeteksjon og kontrastdeteksjon. Frontsensoren holder seg på 5 megapiksler, og internt inneholder telefonen en 4-kjerners MediaTek MT6735-prosessor. Den monterer 2 GB RAM og 16 GB lagringsplass, og velger også Android 6.0 Marshmallow som operativsystem.

Prisen p√• Acer Liquid Zest Plus vil ligge under $ 250 og den vil bli utgitt innen kort tid, men vi har ikke klart √• bekrefte tilgjengeligheten i Spania for √łyeblikket.

Bilde - Acer Liquid Zest Plus og Leap Fit, en smarttelefon med et stort batteri og et treningsarmbånd

Acer Leap Fit, et sportsarmbånd

Acer Leap Fit er på sin side et veldig sportsfokusert armbånd. Det gir en veldig spesiell fordel, siden den er i stand til overvåke pulsen kontinuerlig, uten at det påvirker autonomien i for stor grad, siden den inkluderer et stort batteri.

Det er et armbånd med en skjerm, tilgjengelig i forskjellige farger, som vil bli synkronisert med smarttelefonen vår. Bortsett fra kontrollfunksjonene for fysisk aktivitet, skiller det seg også ut som alternativet for å minne oss på å ta medisinene vi trenger til riktig tid.

Prisen og tilgjengeligheten p√• Acer Leap Fit er ikke bekreftet forel√łpig, men det har vi bilder av treningsarmb√•nd, vist under presentasjonen:

Bilde - Acer Liquid Zest Plus og Leap Fit, en smarttelefon med et stort batteri og et treningsarmbånd

S√• vi vet allerede Acer Liquid Zest Plus og Leap Fit, en smarttelefon med et enormt batteri og et treningsarmb√•nd som m√•ler pulsen kontinuerlig. Vi m√• ikke glemme at Acer i dag har presentert sine nye spillprodukter fra Predator-familien, og at den ogs√• har fornyet en god del av sitt utvalg av b√¶rbare datamaskiner. Selvf√łlgelig en st√łrre oppdatering til katalogen din.

Interesserer deg: Acer Chromebook, en ultrabook med 14 timers autonomi

Det er tydelig at det er interessante enheter, som viser at Acer ikke bare tenker på PC-en. Forhåpentligvis vil vi ha mer informasjon om dem snart, selv om vi akkurat nå ikke kan garantere at disse to modellene når det spanske markedet.

Hva synes du om Acer Liquid Zest Plus og Leap Fit? Synes du de nye forslagene fra det taiwanske firmaet er interessante?