contadores Saltar al contenido

Activity ++, et alternativ til å registrere aktiviteten din på iPhone og Apple Watch

Med ankomsten av iOS 9.3 døren er åpnet for tredjepartsutviklere for å få tilgang til Apple Watch-aktivitetsdata, for eksempel den tiden brukeren er i bevegelse, stående, den objektive fremdriften og varigheten av øvelsen. Og det gikk ikke lang tid før de første applikasjonene som utnytter denne endringen har begynt å dukke opp, for eksempel Aktivitet ++.

Utvikler David Smith ønsket å bruke denne nye evnen til å lage Activity ++, en applikasjon med et dashbord som blir et veldig interessant alternativ til Apples Activity-app for iPhone og Watch. Denne appen kommer i tillegg til to tidligere som allerede var utviklet, for eksempel Pedometer ++ og Sleep ++.

Aktivitet ++ for iPhone og Apple Watch.

Hovedtrekk ved aktivitet ++

I søknadsbeskrivelsen påpeker de det Activity ++ er designet for å gi mening om alle helse- og aktivitetsdata som er samlet inn av Apple Watch. På denne måten å ha alt ryddigere anser de for at det vil hjelpe å motivere brukeren litt mer til å være mer aktiv i den daglige.

Den første forskjellen mellom Apple Watch Activity-komplikasjonen og David Smiths Activity ++ -komplikasjon. Epleselskapet brukte opprinnelig monokromatiske sirkler for aktivitetsringen i komplikasjonen og i watchOS 2 byttet til et mer fargerikt design. Aktiviteten ++ – komplikasjonen er monokromatisk, og i stedet for sirkler vises den i tre horisontale søyler.

Aktivitet ++ for iPhone og Apple Watch.

På den annen side, i Activity ++ -komplikasjonen, er språket annerledes, og all informasjonen er potensielt tydeligere enn i Apple Activity-komplikasjonen. Videre, med en springen øverst på klokkeoverflaten kan du få tilgang til flere Activity ++ -data som kombinerer grafiske og numeriske bilder for å gjøre aktivitetsdata mer attraktive og enkle å forstå på et øyeblikk for brukere.

Når det gjelder iPhone-appen, Activity ++ har et alternativt dashbord som fokuserer på daglig bevegelse, trening og fremhever fremskritt å vite hvor mye som gjenstår for å nå målet med det markerte målet. Brettet vil vise hver dag, så vel som mengden forbrente kalorier, minuttene du har trent, blant annet.

Aktivitet ++ for iPhone og Apple Watch.

Last ned Activity ++ på din iPhone og Apple Watch

Den nye appen Activity ++ er nå tilgjengelig i App Store for iPhone og har også en versjon for Apple Watch. Prisen er € 2,99, en pris som ikke er dårlig med tanke på det fulle potensialet i denne applikasjonen.

Hva synes du om Activity ++?

Spor | 9to5Mac