free estadisticas Saltar al contenido

Administrer fire Twitter-kontoer samtidig med Sleet for iPad

marzo 31, 2020

Søknaden sludd for iPad har nettopp landet på App Store og gir oss muligheten til å administrere opptil fire kontoer Twitter. Som delt skjermbilde kan du velge hvilken konto du vil finne på hvert sted. I tillegg fungerer regnskapet uavhengig av å kunne velge at den ene av dem viser deg sin 'tidslinje', og den andre er i direkte meldinger eller omtaler.

IPad Sleet

Applikasjonen er utelukkende for iPad og lar deg bruke alle de vanlige funksjonene til Twitter. Også bare ved å berøre eller sveipe kan du følge samtalen som ligger bak den tweet. Sleet er ikke bare designet for bruk med flere kontoer, det lar deg også synkronisere en enkelt konto og bruke den delte skjermen for å plassere delen du ønsker på hver skjerm.

Bruk hvert skjermbilde for å se på et øyeblikk om du har nye meldinger, hvis du har blitt nevnt i en tweet, eller bare se den oppdaterte tidslinjen og alt på et øyeblikk.

Pluss Sleet, som en god Twitter-klient, lar deg se bildene direkte fra ‘tidslinjen’ uten å måtte oppgi tweeten, selv om du med en enkelt berøring kan utvide den.

Video av sludd for iPad av iPadizate:

IPad Sleet-applikasjonen har et godt visuelt grensesnitt og åpner en ny bane når det gjelder sosiale nettverk. Enten du bruker Twitter profesjonelt som om du bare bruker den til fritidsbruk, lar Sleet deg se kontoen din på en annen måte. Det beste med Sleet er at skjermen bare er delt inn i seksjonene du ønsker, to, tre eller fire, og du kan huse innholdet du ønsker i dem. Vi vet at Sleet nettopp har startet, men vi venter på nye oppdateringer fordi ideen har virket veldig bra for oss, selv om de fremdeles har en lang vei å gå. Hurr opp!