free estadisticas Saltar al contenido

Adobe Lightroom for iOS blir gratis

abril 27, 2020

Adobe Lightroom-applikasjonen nådde App Store i april 2014 for iPad og i juni for iPhone, et program som lar deg jobbe med bilder på den mobile enheten og synkronisere innstillingene som er gjort med skrivebordsversjonen. Nå blir Lightroom for iOS helt gratis, og det er at du tidligere, selv om den kunne lastes ned uten omkostninger, måtte registrere deg hos Creative Cloud-tjenestene.

Hvis du liker fotograferingsemnet og brenner for retusjering av programmer, spesielt de som tilbys av Adobe, vil denne nyheten helt sikkert gjøre deg veldig glad. Fra nå av er Adobe Lightroom-appen for iPhone og iPad helt gratis, noe som ikke er dårlig.

Adobe Lightroom for iOS blir gratis.

Fra nå av vil alle brukere som vil bruke Adobe Lightroom for iOS, kunne gjøre det uten å måtte betale noe takket være den nye applikasjonen som er tilgjengelig i App Store. Her forteller vi deg mer informasjon om den nye versjonen av Lightroom for iPhone og iPad.

Hva er nytt i versjon 2.0 av Adobe Lightroom for iOS

Den nye oppdateringen til Adobe Lightroom versjon 2.0 fjerner kravet om å bli registrert i Creative Cloud-tjenester. Videre er det ikke engang nødvendig å bli registrert for å få en Adobe ID, slik at de åpner dørene for alle brukere som vil bruke Lightroom på iPhone eller iPad.

Fra Adobe kommenterer de at denne beslutningen om å sette applikasjonen nå gratis skyldes at de har oppdaget det ganske mange brukere brukte selskapets programvare i de lokale mappene og det var ikke nødvendig å ha dem lagret i en ekstern sky.

Så overfor dette behovet har brukerne bestemt seg for å jobbe for å tilby dem med Lightroom en måte å dra nytte av appen for alle bildene de har på iPhone eller iPad. På den annen side er det muligheten for at Adobe vurderer muligheten for å bryte gjennom og utnytt verden av retusjering og grafisk design på mobile enheter.

Last ned Adobe Lightroom på din iPhone eller iPad

Hvis du vil laste ned Adobe Lightroom, kan du gjøre det fra App Store eller ved å klikke på den tilsvarende lenken rett under disse linjene. Som du ser Adobe Lightroom-applikasjonen har en versjon for iPhone og en annen for iPad.

Hva synes du om dette trekket fra Adobe for å konvertere den gratis Lightroom-appen?