free estadisticas Saltar al contenido

Adobe oppdaterer Creative Cloud Suite for iOS 9

abril 27, 2020

Det er lenge siden Adobe tok beslutningen om å flytte til mobile plattformer, denne strategien til å begynne med fungerte ikke i det hele tatt. Dette kan skyldes den lite anvendeligheten til applikasjonene de utviklet den gang for smarttelefonene og nettbrettene våre.

Imidlertid med ankomsten av iOS 8 selskapet la til nye, eliminerte andre og oppdaterte dem som ville følge. De fleste av disse applikasjonene var gratis, resten endte opp med å være det.

Kreativ sky

Nå, med iOS 9 på enhetene våre, har Adobe gitt ut en ny oppdatering til Creative Cloud-pakken, som vi er godt informert om i Apple Insider. Når vi snakker om suiten, viser vi ikke bare til mobilapplikasjoner, men vi refererer også til desktop-applikasjoner. Selv om vi kommer til å fokusere på det som virkelig er viktig: oppdateringen for iOS 9.

Hva er nytt?

Applikasjonene som mottar en oppdatering er: Capture CC, Photoshop Fix, Photoshop Mix, Photoshop Sketch, Comp CC og Premiere Clip. I disse nye versjonene Adobe drar fordel av hva iOS 9 tilbyr for å forbedre inkluderingen av appene sine på enheten din Og det minner oss om at sammen med iOS 9 har den berømte iPad Pro og Apple Pencil kommet.

Så, som du kanskje har gjettet, applikasjonene er allerede kompatible med iPad Pro og tilbehøret. Nå vil du ikke ha noe problem med å vektorisere din egen tegning eller bare trykke på merket når du velger et område i Photoshop Mix.

Når du vil kopiere et bilde fra internett eller legge til en tekstboks i Photoshop-prosjektet ditt på samme måte: vil det være enda enklere. disse verktøyene blir også kompatible med Split View og Slide Over-funksjonene, to av de beste tilleggene til iOS 9.

Photoshop Adobe Mobile

Vil Premiere Clip rangere nummer én?

For hans del, Premiere Clip har endret flere kodelinjer enn noen av søstrene. Du har sett brukergrensesnittet fornyet, til tross for at endringen ikke har vært vesentlig, antar vi at Adobe har gjort det og søker enda mer enkelhet i bruken av verktøyet. I tillegg er dette ikke den eneste nyheten, videoredigeringsprogrammet implementerer nå to nye funksjoner: automatisk videokorreksjon og musikksynkronisering.

Det kan vi ikke glemme disse applikasjonene er tillegg til skrivebordsversjonene, på Adobesiden, spesifiser hvilken skrivebordsapplikasjon hver enkelt er integrert. Selv om det er sant, at ingen av disse applikasjonene kan erstatte skrivebordsversjonen, kan noen av dem få deg ut av problemer eller ganske enkelt erstatte bruken du bruker til din eldre søster.

adobe-voice "bredde =" 640 "høyde =" 308 "srcset =" https://t.ipadizate.es/2014/05/adobe-voice-650x313.jpg 650w, https://t.ipadizate.es/ 2014/05 / adobe-voice.jpg 940w "størrelser =" (maks. Bredde: 640px) 100vw, 640px "/></p>
<h2>Last ned Adobe-applikasjoner</h2>
<p>Kort fortalt settes det pris på det <strong>utviklere skynder seg å gjøre appene sine kompatible med iPad Pro og pekepenn</strong> eller med de nye funksjonene implementert av de nye versjonene av iOS.</p>
<p></p>

<div class=

0 Compartir