contadores Saltar al contenido

Adobe Photoshop Sketch For iOS-oppdateringer med store forbedringer

Adobe Photoshop Sketch for iOS er allerede en av favorittapplikasjonene til mange av brukerne som er heldige nok til å ha en iPad Pro og bruke Apple Pencil til å lage sine egne design og illustrasjoner. Nå, heldigvis for alle brukere av Adobe-programmet, Sketch har fått en flott oppdatering som legger til nye funksjoner og gjør det mye bedre å lage utrolige illustrasjoner.

Vi må huske at Sketch også la til støtte for iPhone tidligere i år, og den nye versjonen inkluderer 3D Touch-funksjoner for iPhone 6s og iPhone 6s Plus. Men nå, takket være versjon 3.4 av Sketch, vil brukerne ha en ny funksjon som lar dem stable lag og dermed lage mer komplette og komplekse design.

adobe-sketch-update

Takket være denne nye funksjonen vil brukerne ha muligheten til det legg til flere tegne- eller bildelag i designet ditt, noe som tillater mye mer komplekse sammenstillinger og lar deg ha kontroll i mange flere aspekter av designet. Det eneste du må gjøre nå for å bruke dette verktøyet, er å berøre lagikonet for å vise panelet, hvor vi kan endre navnet på de forskjellige lagene, transformere dem eller kombinere dem for å få forskjellige effekter i designene våre.

Også den nye versjonen av Adobe Photoshop Sketch for iOS inkluderer støtte for 3D Touch som gir tilgang til de forskjellige menyene på en mye raskere måte eller for å få tilgang til den siste jobben vi har hatt åpen. I tillegg er det lagt til nye funksjoner som har gjort Apple blyant helt følsom for det presset vi tegner til enhver tid, noe som gjør det mye enklere å fange opp på skjermen hva artister har i hodet.

adobe-sketch-update-2

Nå, fra børsteinnstillingene, kan vi styre parametrene til hver enkelt av dem, for eksempel trykket og hastigheten de fungerer når de tegner med dem. Takket være dette kan vi lage vår egen samling av tilpassede børster som vi kan bruke når som helst.

Enten du allerede er en Sketch-bruker eller ikke, den nye versjonen utgitt av Adobe perfekt for å gi fantasien frie tøyler og fange på enheten det du har i hodet. Det beste av alt er at du kan laste ned dette fantastiske verktøyet helt gratis fra App Store.

Spor | 9to5Mac