Adopsjon av iOS 10 når 48% og overstiger iOS 9

En uke etter den offisielle lanseringen av iOS 10 nådde Apples nye mobile operativsystem 34% adopsjon. Nå som det har gått to uker, iOS 10 er allerede installert på 48% av mobile enheter, og har overgått den fabelaktige mottakelsen av iOS 9.

I følge dataene som er samlet inn av Mixpanel, iOS 9 har fremdeles 47,79% på iPhone, iPad og iPod Touch, mens 4,06% av brukerne bruker iOS 8 eller tidligere versjoner av Apples mobilprogramvare.

ios 10

I tabellen som vi legger ved her over, kan du se hvordan enhetene med iOS 10 installert gradvis har nærmet seg til de nådde implementeringen av iOS 9. Det mest logiske er at antallet iOS 10 fortsetter å vokse i løpet av dagene.

IOS 10-data

Siden lanseringen har iOS 10 vokst gradvis med tanke på fasiliteter, og har vært mer eller mindre knyttet til tallene som iOS 9 hadde på sin dag. Et døgn etter lanseringen, iOS 10 ble installert i 14,5% av Apples mobile enheter, nådde 34% av dem i uken, etter kommersialiseringen av iPhone 7 og iPhone 7 Plus.

iOS 10 har hatt noen problemer som har gjort at folk ikke stoler på å laste ned og installere programvaren på iPhone, iPad eller iPod Touch for nå. Faktisk, Fra iPadizate anbefaler vi alltid å vente et par uker før noen lansering (iPhone, iPad, iOS, Apple TV, tvOS, Mac, macOS, etc.) til ting normaliseres.

ios-10-1-1

Faktisk måtte Cupertino-selskapet nylig rulle ut oppdateringen til iOS 10.0.2 for å fikse et problem med EarPods Lightning.

Til slutt er det verdt å nevne at på dette tidspunktet i fjor, iOS 9 var allerede installert på 50% av aktive mobile enheter fra Apple. Husk at iOS 9 brakte mange uimotståelige nye funksjoner som Split View og Slide Over multitasking, men endringene i utformingen av iOS 10 ser ikke ut til å ha vært så vellykkede som iOS 9 på dagen.

Kilde | MacRumors