contadores Skip to content

Adopsjonsfrekvensen til iOS 9 er allerede 67%

Mens Apple fortsetter å jobbe på iOS 9.2, den andre store systemoppdateringen som allerede er i beta 3 for utviklere, iOS 9-adopsjonsfrekvens har allerede nådd 67% av kompatible enheter. Det amerikanske selskapet henter disse dataene gjennom App Store Dashboard for Apple-utviklere, spesifikt fra postene om tilgang til applikasjonsbutikken som ble gjort frem til 16. november 2015.

Her forteller vi deg flere detaljer som vises i denne grafen utgitt av Apple der ikke bare prosentandelen av adopsjon av iOS 9 sees, men også av andre versjoner før dette. La oss gå dit!

Adopsjonstakten på iOS 9 når 67%.

iOS 9 er i 67% av kompatible enheter, iOS 8 på 24%

Samtidig som iOS 9 er allerede i 67% av iPhone, iPad og iPod Touch kompatible med denne versjonen. Det er ingen tvil om at adopsjonsfrekvensen som den nyeste versjonen av Apples mobile operativsystem har, er ganske bra, spesielt hvis vi sammenligner den med den som iOS 8 hadde i fjor.

I grafen publisert av Apple kan du se hvordan iOS 8 er for tiden på 24% av kompatible enheter, en prosentandel som har sunket ett poeng i forhold til den siste adopsjonssjekken som ble foretatt av selskapet for et par uker siden. En nysgjerrig dør med tanke på at i tidligere statistikk hadde prosentandelen av iOS 8 holdt seg intakt siden forrige oppdateringsrateoppdatering.

Adopsjonstakten på iOS 9 når 67%.

Denne gangen er prosentpoenget som iOS 8 har tapt blitt oppnådd av iOS 9 i sin adopsjonsrate. Det er ikke overraskende at tempoet for adopsjon av denne nye versjonen går så raskt, siden det er ganske stabilt. Til slutt, resten av tidligere versjoner av iOS er bare 9% til stede av enheter.

Veksten av iOS 9 skyldes delvis nye kjøp

Det må vi ikke glemme den nye iPhone 6s, 6s Plus og nå iPad Pro er enheter som allerede kommer med iOS 9 forhåndsinstallert. Og det er nettopp til de nye kjøpene av disse enhetene som en del av veksten i denne adopsjonsraten tilskrives.

Til slutt må vi ikke glemme det da Apple ga ut iOS 9.1, økte adopsjonsfrekvensen med 5%. Vi må se om veksttakten fortsetter å opprettholde denne frekvensen de kommende månedene, eller om den begynner å stagnere.