“Adventures with your partner”: den nye Pokémon GO-funksjonen som vil bringe deg nærmere favorittvesenene dine

pokemon følgesvenn

Vi visste lenge at Pokémon GO skulle introdusere en ny funksjon relatert til Pokemon-ledsagere, og dette er nettopp offisielt kunngjort. Denne nye funksjonen heter Eventyr med partneren din, og i den vil din Pokémon-partner være ved din side i Pokémon GO som aldri før.

Eventyret med partnerfunksjonen din vil være tilgjengelig for Trainers of alle i 2020 Og nå vet vi alt vi kan gjøre for, som det ser ut i videoen som promoterer det, gå tilbake til barndommen vår og tok vare på vår favoritt Pokémon.

Dette er “Adventures with your partner” i Pokémon GO

Pokémon GO vil vi forholder oss mye mer til Pokémon vi fanger og har nettopp kunngjort denne nye operasjonen som er beskrevet på den offisielle hjemmesiden:

Eventyr med partneren din er en opplevelse som vil styrke båndet mellom Trenerne og deres partnere. Du kan lære stemningen til din ledsager Pokémon mens du øker ledsagernivået ved å mate den, leke, slåss og utforske med den. I tillegg tilbakestiller ikke lenger endring av følgesvenn Pokémon fremgangen til å skaffe Candy. Som enhver flott Pokémon Trainer, vil du oppdage at verden rundt deg er beriket med en Pokémon ved din side når den vokser med deg og følger deg på reisen din.

pokemon følgesvenn

For å øke nivået på Pokémon-følgesvennen må vi mate det med bær, når vi når det første nivået God følgesvenn kan vi se det på kartet ved å følge trinnene våre. I tillegg til mate partneren vår, kan vi leke med ham takket være RA + -modus. Hver Pokémon reagerer annerledes. For å mate og leke med partneren vår, må vi gå til partnerprofilsiden og berøre Play-knappen og samhandle med ham.

Vi vil ha fire nivåer av vennskap, og med hver av dem vil vi låse opp nye fordeler:

  • God partner– Partneren din kan bli med deg i kartvisningen. Du vil også kunne se deres stemning på følgesvennsprofilsiden.
  • Supermate– Partneren din vil kunne hjelpe deg med å fange Pokémon. Det kan også gi deg elementer som vil hjelpe deg på din Pokémon GO-reise.
  • Ultramate– Partneren din vil hjelpe deg med å utforske verden rundt deg ved å informere deg om interessante steder i nærheten. Partneren din vil også gi deg suvenirer som du kan konsultere på partnerens profilside.
  • Bestevenn: Når du når dette nivået, vil partneren din ha på seg det beste partnerbåndet for å vise alle hvor godt du har det bra. Pokemon som du oppnår Best Companion-nivået vil være i stand til å tjene en PC Boost i kamp, ​​så lenge de fremdeles er tildelt som en Companion Pokemon.

pokemon følgesvenn

Det kan interessere deg | Pokémon GO avslører sin julegave: hendelser overalt i desember

For å styrke vennskapet vårt med partneren vår, må vi få kjærlighet. Kjærlighet måles av hjerter, og du kan få dem utforske med partneren din på kartet, slåss sammen, mate ham, kjærtegne ham og ta øyeblikksbilder. Jo mer kjærlighet du får, desto bedre blir humøret ditt, og du kan få viktige forbedringer når du når det maksimale humøret, euforisk:

  • Avstanden partneren din trenger for å finne Candy vil bli kuttet i to.
  • Antall vinnede hjerter per aksje vil dobles.
  • Trenere kan tjene hjertebonuser.

EN Veldig interessant nyhet som kommer til Pokémon GO ganske snart og det vil gjøre spillet litt mer personlig, nå må vi ta vare på en liten eller stor Pokémon.

Tabla de contenidos