Aero Lite, tema for Windows 7 inspirert av den nye Windows 8

Aero Lite, tema for Windows 7 inspirert av den nye Windows 8

Det etterlengtede operativsystemet fra Microsoft, Windows 8, den håper å være attraktiv og funksjonell på samme tid, i stand til å fungere perfekt både i det mest moderne utstyret, så vel som i de som ikke har maskinvarespesifikasjonene for å støtte slående visuelle effekter.

En av ideene til befolkningen i Microsoft for ikke å forsømme de ugunstige teamene, har vært å designe en ny visuell stil kalt Aero Lite, også kjent som Windows Basic Aero. Dette temaet vil bruke svært få ressurser og vil tilpasse seg upåklagelig til det nye brukergrensesnittet som vi vil se i Windows 8, Metro UI.

Selv om det er sant at den endelige versjonen av Windows 8 ennå ikke er utgitt, kan vi glede oss over en visuell stil inspirert av den originale “Aero Lite” på vår PC med Windows 7, takket være arbeidet til en samfunnsbruker deviantart som har laget dette temaet for oss.

Å installere og anvende den visuelle stilen Aero Lite i Windows 7, vi må bare følge trinnene nedenfor:

en. Installere UxTheme Patcher, et verktøy som i vårt team vil aktivere støtten for visuelle stiler opprettet av tredjeparter. Etter å ha installert den starter vi PCen på nytt. Hvis vi allerede har aktivert støtte for visuelle stiler fra tredjepart, på en hvilken som helst annen metode, vil vi hoppe over dette trinnet.

to. Last ned temaet Aero Lite og trekke ut innholdet i den nedlastede filen i mappen Temamappe lokalisert i C: Windows Ressurser.

3. Dobbeltklikk på filen med utvidelsen .tema å anvende den nye visuelle stilen. Hvis alt gikk bra, kan vi glede oss over egenskapene til dette enkle, men innovative temaet.