AFPS: Alt om iOS 10.3s nye filhåndteringssystem

iOS 10

Apple vil implementere et nytt filhåndteringssystem kjent som AFP’ere i iOS 10.3, den neste versjonen av selskapets mobile operativsystem for iPhone, iPad og iPod Touch.

Dette Apple File System vil erstatte det forrige systemet, HFS +, som er for gammel siden den er 30 år gammel.

iPhone 6s

Først av alt er det viktig å merke seg at med ankomsten av AFPS filhåndteringssystem til iOS 10.3 det vil være viktig å lage en sikkerhetskopi av dataene til iPhone, iPad og / eller iPod Touch.

Hvorfor? Fordi iOS automatisk konverteres til det nye formatet, og det støtter ikke det gamle formatet. Hvis det oppstår noe problem eller feil oppstår under installasjonen, noen av filene dine som er lagret på enheten, kan forsvinne.

AFPS: Apples nye filhåndteringssystem

Den nåværende versjonen av iOS er 10.2.1. Den neste store oppdateringen er iOS 10.3, og selv om den ikke har blitt promotert så mye som iOS 11 vil, regnes den som en av de viktigste i historien.

APFS vil etter hvert være tilgjengelig på alle Apple-enheter og det vil ikke være noen metode for å konvertere APFS-data tilbake til HFS +.

iPhone 6s

Utviklerne har allerede fiklet med iOS 10.3 siden slutten av februar, og har oppdaget alle slags nye funksjoner som integrering av funksjonalitet Søk i Mine AirPods i Finn min iPhone-app, introduserer en mulig Nattmodus, eller implementering av forskjellige widgets for Podcasts og CarPlay.

APFS vil optimalisere ytelsen til det interne iOS-systemet på iPhone, iPad og iPod Touch, og vil forbedre ytelsen til applikasjoner og de forskjellige elementene i brukergrensesnittet til det mobile selskapets operativsystem til det bitne eplet.

iOS 10

Avslutningsvis er det viktig å huske at du må sikkerhetskopiere dataene dine i iTunes via iCloud eller direkte på din PC / Mac, siden ved å endre fra HFS + til APFS kan du miste noen av filene dine. Hva synes du om det nye filhåndteringssystemet?