Agar.io for iPhone og iPad gir oss nye skins

Det er et godt utvalg av Agar.io-kloner i App Store, men uten tvil den som har hatt mest suksess er den offisielle agaroen utviklet av Miniclip. Dette spillet for iPhone og iPad Du har mottatt en oppdatering veldig interessant.

Nå i Agar.io, a nytt nivå system, Er lagt til nye skinn, og statistikk har blitt introdusert for å dele via Facebook og Twitter når spillet er slutt.

I all ærlighet er Agar.io et av de mest vanedannende spillene for iPhone og iPad i dag. For alle de som fremdeles ikke kjenner denne virale tittelen, handler temaet om sfærer som må spise andre for å maksimere størrelsen og få høyest mulig poengsum.

Du kan finne mer om spillet gjennom vår anmeldelse av Agar.io for iOS og gjennom følgende video:

Alt om Agar.io-oppdateringen for iPhone og iPad

La oss spille og spille direkte!

Det er ingen tvil om at utviklere leter etter en spillmodell som vil gi dem enda flere fordeler gjennom kjøp i appen. Men de vil også at spillere skal bli enda mer hekta på Agario. Og dermed, De har implementert et nytt system med nivåer og erfaring. Ved å utjevne vil vi tjene en belønning i form av mynter som vil bli brukt til å kjøpe power-ups og skins.

skins

Hold kjeft og ta pengene mine!

Nå har Miniclip inkludert alle slags kjøp i appen på Agar.io. Nå kan vi det kjøp enhancers som vil tillate oss å få erfaring eller masse raskere.

Masse

Dette er å ha klasse!

Med den siste oppdateringen, Agar.io har forbedret estetikken i menyen, til og med utseendet til noen aspekter og elementer i dets spill. Men de har også inkludert nye skinn som vi kan kjøpe fra butikken. Og noen er veldig kule!

skins

Kjøp, kjøp, kjøp!

Som vi nevnte tidligere, har Agar.io endret spillsystemet sitt for mer fortjeneste. I butikken kan vi kjøpe power-ups, skins og virtuelle valutaer.

butikk

Overvinne meg!

Endelig inkluderer Agar.io nå alle slags statistikk om spillene våre: maksimal masse, antall oppnådd masse, celler spist, overlevelsestid, tid i topplisten … Summen av denne statistikken vil gi oss et spesifikt antall erfaringspoeng, som igjen vil få oss til å nivåere opp, som igjen tid vil gi oss mynter. I tillegg kan vi dele resultatene på sosiale nettverk!

Agar.io

Vil du være best på Agar.io? Begynner du og ønsker å forbedre spillet ditt? Spiser de deg alltid og ønsker å nå topp 5? Ikke gå glipp av vår Agar.io-jukseguide, tips og råd for iPhone og iPad. Vi håper du liker!

Last ned Agar.io

Til tross for at det har blitt et freemium-spill med innebygde kjøp, er det fortsatt gratis å ha det bra å spille Agar.io. Test det!

Hva synes du om den nye oppdateringen? Liker du den nye spillmodellen?

Tabla de contenidos