contadores Saltar al contenido

Agora Images, ta bilder med din iPhone og tjene penger på dem

Nå som vi alle har en smarttelefon i lommene og på et punkt der smarttelefoner har kameraer av en slik kvalitet at til og med Bentley spilte inn et annonseringssted med en iPhone 6Vi har alle blitt fotografer.

Gjennomgang: Sony Xperia M5, flott design og utmerket kamera til en fornuftig pris

Noen flere og andre mindre, selvfølgelig, men vi tar alle bilder, det være seg selfies, bilder av landskap, punktlig, av mat, vi fotograferer praktisk talt alt som krysser vår vei!

Til nå har vi vært begrenset til å bruke disse bildene til å utveksle “likes” på sosiale nettverk som Facebook, Instagram eller de mer profesjonelle, Flickr og Tumblr, men hva om vi kunne selg bildene i bytte for ekte penger?

Agora Images, demokratisering av fotografier.

Bilde - Agora Images, ta bilder med din iPhone og tjen penger på dem

Agora Images er en app som nylig er publisert i App Store for iOS (foreløpig ikke tilgjengelig for Android), og som tillater nettopp det, selge bilder laget med smarttelefonen vår.

Betingelsene er veldig enkle så vel som logiske, vi må være eiere av opphavsretten til disse bildene og ha full rett til å selge demNår lisensen er solgt, vil den være eksklusiv for kjøperen.

Honor V8 vil ha dobbelt kamera

Disse bildene vises organisert etter kategorier og tagger med et beryktet vannmerke som beskytter dem mot tyveri, slik at kjøpet er nødvendig for bruk.

Tjen penger basert på erfaringene dine.

Bilde - Agora Images, ta bilder med din iPhone og tjen penger på dem

Denne søknaden jobber med stjerner, brukerne tjener stjerner for å laste opp bilder, og vi kan investere dem i å verdsette bilder av andre (på en positiv måte), hvis det bildet selges tjener vi stjerner.

Med stjernene går vi opp i nivå, fra Junior til Master, og går fra å samle 0,99 euro per fotografi til 9’99 euro for hver enkelt og bestemme til og med prisen på vår egen.

De beste kameratelefonene i 2015

Utover dette markedet er det såkalte “#BE OM”, er forespørsler fra selskaper (Wallapop har publisert en) der brukere sliter med å selge det beste bildet (deres) og ta prisen, som vanligvis spenner fra 100 og 200 euro, et ikke ubetydelig beløp, som viser nivået som kreves og hvor alvorlige de er når det gjelder prisfastsettelse.

Profesjonelle fotografer kan få tilgang til a masterkonto uten å måtte nivåere opp ved direkte å kontakte redigeringsgruppen ([email protected]) og koble til det arbeidet som allerede er gjort, slik at når det er vurdert, maksimalt nivå kan tildeles uten å måtte gå gjennom nivåer.

Hvem kjøper bildene?

Bilde - Agora Images, ta bilder med din iPhone og tjen penger på dem

Det er sannsynlig at dette spørsmålet er det som går rundt hodet ditt etter å ha lest alt ovenfor, svaret er veldig enkelt, både selskaper og bloggere eller journalister De er interessert i eksklusiviteten til gode fotografier som kan bidra til å forbedre arbeidet sitt, og prisene som håndteres er veldig anstendige priser for denne typen aktiviteter.

Det du må huske på er at når et bilde er solgt, spiller det ingen rolle om du er forfatteren, eiendommen blir kjøperderfor bør du ikke bruke den.

Last ned Agora Image for iPhone

nedlasting

Vil du selge bildene dine? Tror du at du får dem med nok kvalitet?

Kan du deaktivere Instagrams ikke-kronologiske rekkefølge?