Airis TM350 fra “The Country”, grundig analyse

Airis TM350

Avisen Landet Ta ut en kampanje i morgen der du kjøper 30 aviser for å selge Airis TM350-modellen for € 60. Å lage kontoer vil vi ha terminalen i bytte mot en totalpris på € 99.

El País annonserer det til utsalgsprisen på € 199. Vi vil prøve å gjøre en analyse av terminalen og på slutten vil vi trekke en konklusjon om terminalen er verdt prisen som den spanske avisen tilbyr den.

maskinvare

Airis-modellen har en Cortex A9-prosessormodell MTK6575M med en hastighet på 1GHz, som du kan se er en enkelt kjerne på 1GHz og noe utdatert med hensyn til hva som rører seg i dag i markedet. Skjermen som Airis MT350 gir oss er en 3,5-tommers multi-touch og kapasitiv skjerm med HVGA-oppløsning, noe som ikke er bra, men det er nok til å kunne se innholdet på de fleste av de nåværende nettstedene.

Når det gjelder minne, har vi 256 Mb og maksimalt 512 MB intern lagring. I dette tilfellet hvis vi trodde at prosessoren var uaktuell, plasserer terminalen når det gjelder minne i 2010 i henhold til markedet. Hvis brukeren trenger litt mer internt minne, kan de selvfølgelig alltid utvide det gjennom microSD-sporet.

I tillegg til dette har enheten WiFi og Bluetooth-tilkobling, FM-radio samt a-GPS. Vi har også to kameraer, et frontkamera med en oppløsning på 0.3Mpx som knapt brukes til å ringe videosamtaler og et 2Mpx hovedkamera som, som vi kan anta, er av lav kvalitet.

Airis TM350

Et av egenskapene som uansett kan gjøre Airis MT350 til noe attraktivt, er tilstedeværelsen av to SIM-kortspor, noe som gir brukeren muligheten til å ha to forskjellige numre fra forskjellige selskaper, siden det er gratis.

Batteriet kan bli en av få styrker på denne terminalen fordi det har et 1500 mAh batteri som, gitt det lave forbruket som kan antas å være en terminal med den prosessoren og skjermstørrelse, må gi brukeren en god antall timer med bruk.

Design

Når det gjelder designen, har vi at terminalen ikke er for liten for den stramme størrelsen på skjermen. Spesielt måler enheten 113 mm høy, 61,5 mm bred og 11,7 mm tykk, 123 gram i vekt. Enheten presenterer strøm / låseknappen til høyre for terminalen mens vi til venstre finner volumkontrollen. På fronten finner vi frontkameraet og dets tre typiske ikke-fysiske Android-knapper.

Designet virker noe kjedelig med avrundede hjørner og veldig edru. Det er ikke slik at det er den vakreste smarttelefonen i verden, men den er absolutt ikke den verste på terminalen.

programvare

Hvis vi trodde at terminalen allerede nådde “markedet” noe utdatert når det gjelder tekniske spesifikasjoner når vi ser versjonen av operativsystemet som Airis MT350 kommer med, vil vi ikke kunne si noe annet. Vi sier dette fordi versjonen som inkluderer Airis-terminalen er 2.3 og som vi alle vet at over den har vi 4.0, 4.1 og 4.2. Så terminalen er veldig utdatert med tanke på programvare.

Hvis vi også sier at oppdateringen av operativsystemet helt sikkert er en chimera fordi vi overhodet ikke stoler på at Airis vil ta minst mulig problemer med å oppdatere systemet til en senere versjon.

konklusjon

Hvis vi vurderer den endelige prisen som noen må betale, vil enheten være på € 99 og at det er lignende alternativer til en lavere pris som Alcatel OT-918D, som også er dual-SIM og med lignende egenskaper for 89 €, tror vi ikke at pris å betale for å promotere avisen er universalmiddel. Så dere.