Uncategorized

AirPods Pro er utsolgt til etter jul i Apple Store, slik at du kan få dem i tide

AirPods Pro

Med julen rundt hjørnet og Black Friday i full gang, ikke rart at en av årets mest etterlengtede Apple-utgivelser allerede er utsolgt på Apple Store. Det stemmer, AirPods Pro markerer allerede leveringsdatoen i 2020, noe som antyder at hvis vi ønsker å få noen som julegave, ville det være bedre å forvente å motta den til Reyes.

Bedre å gå og lete etter en distributør som har den på lager for øyeblikket

Apple Store Online er favorittbutikken for Apple-brukere når det gjelder kjøp av produkter fra Cupertino. Dessverre, i møte med nyheter og utgivelser, med de nyeste produktene lider det vanligvis av aksjepauser som kan ta lang tid å levere ordrene våre, selv om de alltid gir en omtrentlig dato for når vi mottar den.

AirPods Pro utsolgt Apple Store

Det kan interessere deg | Tredjeparts pads er nå tilgjengelig for AirPods Pro

Heldigvis har vi alternativer til Apple Store Online, slik at du fremdeles kan få AirPods Pro for disse høytidene.
Amazon har for tiden AirPods Pro til salgs, med en leveringstid mye strammere enn Apple-nettbutikken. Så hvis du vil få tak i noen på den raskeste måten, kan du gjøre det gjennom knappen nedenfor.

AirPods Pro på Amazon

Hvis vi foretrekker å få noen AirPods Pro i en fysisk butikk, alltid vi kan sjekke aksjen for øyeblikket i den fysiske Apple Store gjennom Apple-nettstedetOg til og med kjøpe den for å hente direkte fra butikken for å sikre at vi ikke går tom.

Aksjekontroll AirPods Pro

Ikke vent fordi de flyr, og det er tydelig at AirPods Pro vil være Apples mest etterspurte gave denne julen. Med den aktive støydempingen og den gode lydkvaliteten vil du helt sikkert ha rett.

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK