contadores Skip to content

Akkurat i dag er det samme iPhone-nummer med iOS 12 som med iOS 11

I dag har vi funnet ut at adopsjonen av iOS 12 er 46% blant alle Apple-mobile enheter. Noe som indikerer at det finnes en praktisk talt nøyaktig inndeling mellom brukere som bruker iOS 11 og brukere som har installert iOS 12.

Vi vet denne informasjonen takket være dataene de har delt siden Mixpanel. Analysen hans gjenspeiler hvordan adopsjonen har økt, siden lanseringen av iOS 12 den 17. september, på samme måte som det adopsjonen av iOS 11 har gått ned omvendt proporsjonal.

Faktisk, iOS 12 er installert på 46,7% av aktive enheter. For hans del, iOS 11 er installert på 46,28% av iPhone, iPad og iPod touch. Og hva med de resterende 7%? Dette er terminalene som har en eldre versjon av det bitne apple-selskapets mobile operativsystem installert, for eksempel iOS 7, iOS 8, iOS 9, iOS 10 …

Det kan interessere deg | De 10 skjulte funksjonene i iOS 12 som du vil elske

Adopsjonen av iOS 12 vil fortsette å øke litt etter litt

Adopsjonen av iOS 12 er langt under vedtakelsen av andre versjoner av Apples mobile operativsystem. Faktisk nivået på mobile enheter som har oppdatert til iOS 12 i løpet av de første 10 dagene etter den offisielle lanseringen Det har vært det verste siden ankomsten av iOS 7 i 2013. Bare 20% av brukerne bestemte seg for å laste ned og installere iOS 12 på sine mobile enheter.

Blant de mulige årsakene til denne svært lave adopsjonsfrekvensen (den har ikke en gang nådd 50% på praktisk talt en måned) finner vi muligheten for at mange brukere har nektet å oppdatere enhetene sine i frykt for etterslep og forsinkelser. Noe logisk og normalt etter den store kontroversen om den dårlige ytelsen til iOS 11 på eldre enheter.

På den annen side er det mulig at noen brukere fremdeles venter på at Apple skal rette opp noen feil fortsatt er til stede med utgivelsen av iOS 12.1, som også vil bringe gruppe videosamtaler og 70 nye emojier, to nyheter som sikkert vil øke adopsjonen av iOS 12.

Kilde | Mixpanel