Aktiver eller deaktiver Ikke forstyrr modus fra varslingssenteret – konsept

Det blir stadig mer vanlig å høre folk si at iOS blir foreldet, at Apple ikke lenger innoverer som det gjorde før og at operativsystemet trenger en fullstendig overhaling, både i funksjonalitet og grensesnittdesign. På en måte kan dette være sant, og selv om operativsystemet fungerer og er et av de mest “tilgjengelige” for brukeren på markedet, kan det etter 6 år være nødvendig med en endring, noe som vil få oss til å gjenopprette “illusjonen” å bruke iOS og føler at vi står overfor noe helt nytt.

iOS 7 kan være utgangspunktet i denne forbindelse. Lederen for operativsystemet til nå hadde vært Scott Forstall, en person som ikke lenger er hos Apple, og den nye sjefen for iOS-grensesnittet er Jony Ive, genien bak designen til alle Apple-produkter de siste årene, så ditt bidrag kan kanskje endre mange av de tingene vi vet i iOS.

Likevel synes jeg Apple bør lytte og se hva brukere av produktene deres ber om, leter etter og gradvis integrerer disse tingene i produktene sine. Selvfølgelig vil ikke selskapet kunne følge alle forespørsler, men det er visse ting de kan innlemme, detaljer som kan bidra til å forbedre iOS, uten å måtte gjøre store endringer.

Sentry er en iOS-bruker som har gjort interessante konsepter om mulige forbedringer for operativsystemet i lang tid. Denne gangen har han klemt litt på hjernen og funnet en ganske komfortabel og enkel måte å forbedre tilgangen til Do Not Disturb-funksjonen til iOS.

Nytt konsept for hvordan Apple kunne lette tilgangen til iOS Ikke forstyrr-modus

Akkurat nå, for å aktivere Do Not Disturb-funksjonen på iPad og iPhone, har vi to forskjellige alternativer. En av dem er å ty til Innstillinger og derfra aktivere den manuelt, og den andre er å aktivere tidsprogrammereren, på denne måten vil den aktiveres og deaktiveres automatisk til det bestemte tidspunktet (så lenge det ikke svikter som det skjedde på begynnelsen av året) . Begge skjemaene er gyldige og ikke veldig tungvint, men med en liten implementering som Apple måtte gjøre, ville det være enda mer behagelig.

Sentrys idé er å dra nytte av varslingssenteret for å aktivere eller deaktivere Ikke forstyrr-modus. Hans ide er å gjøre at når vi beveger fingeren ned og får varslingssenteret utplassert, kan vi aktivere / deaktivere Ikke forstyrr-modus som vi kan se i videoen som følger med disse linjene.

Uten tvil et alternativ som Apple kunne vurdere og som det kanskje kan implementere i en fremtidig versjon av iOS. Sikkert, dette vil ikke være endringen som mange mennesker venter på, selvfølgelig er det ikke det !, men det kan være et tillegg som gjør livet litt mer behagelig mens vi venter på de store endringene av iOS.

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!

Spor | iDownloadblog