Alcatel one touch idol X +, funksjoner og tilgjengelighet

Alcatel one touch idol x +

Alcatel og mediatek, de kommer til å markedsføre det første smarttelefon med en prosessor 8 ekte kjerner, hva kan lage Alcatel kom sterkt tilbake til markedet. Denne alliansen begynner å resultere i terminaler med høy kvalitet og ganske konkurransedyktig maskinvare.

Prosessoren som vil bruke den nye Alcatel one touch idol X + vil være MT6592 laget av Mediatek og at den har det 8 ekte kjerner, noe som gjør at disse kjernene er i stand til å fungere samtidig om nødvendig, dette er noe som skiller det fra prosessoren som monterer den 8-kjerne versjonen av Galaxy S4, siden de ikke alle fungerer samtidig.

Ytelsen som tilbys av denne nye prosessoren vil tillate oss å spare mellom 40% av batteriet i nettlesing og 65% i HD-videoavspilling sammenlignet med en nåværende 4-kjerneterminal.

Når det gjelder minne og lagring Alcatel one touch idol X + har 2 GB RAM som vil tillate oss å kjøre flere applikasjoner samtidig uten for mange vanskeligheter, er den interne lagringen av telefonen meg 16 GB utvidbar Jegdiante-kort microSD opptil 32 GB.

Skjermen han bruker er av typen 5 tommers IPS med oppløsning 1080 × 1920 og 441 piksler per tomme.

Kameraene den har er de viktigste 13,1 megapiksler Med Full HD-opptakskapasitet er det sekundære kameraet 2 megapiksler

Takk til foreningen til Alcatel med selskapet JBL har tillatt dette nye smarttelefon Stoler på lydkvalitet som er overlegent nesten alle rivalene på markedet.

Angående tilkoblingen til terminalen vi har Bluetooh 4.0, DLNA, WiFI, AGPS, den har et batteri på 2500 mAh Det skal være tilstrekkelig for normal bruk, spesielt med tanke på energibesparelsene som den nye prosessoren vil tilby.

Dimensjonene til det nye Alcatel one touch idol X + vil være 140,4 x 69,1 x 7,9 og veier 125 gram.

Et av de svake punktene som vi kan tilskrive det nye Alcatel one touch idol X + Det er versjonen av Android den vil vises på markedet siden den kommer med Android 4.2.2 Jelly Beam, Selv om vi kan forestille oss at Alcatel vil satse på oppdateringen i løpet av ikke så lang tid.

Angående tilgjengeligheten, kan vi ikke spesifisere etter land datoene det skal selges på, selv om vi kan rapportere at det i Europa og en del av Asia vil være tilgjengelig i februar og vil lande i Amerika i midten av dette året.

Alcatel one touch idol X +