free estadisticas Saltar al contenido

Alle Angry Birds rabatterte i en begrenset periode

marzo 26, 2020

Rabatter på Angry Birds

På en måte kan vi betrakte Apple App Store som et utstillingsvindu til. Et utstillingsvindu hvor utviklere viser produktene sine på den mest attraktive måten å selge jo flere enheter jo bedre.

Som i ethvert utstillingsvindu som vi kan finne på gateplan, tiltrekker tilbudene oppmerksomhet, og det er derfor det er vanlig at apptilbud vises ofte i Apple app store. Noen ganger varer disse tilbudene i timer, andre dager, og noen ganger senker de bare prisen slik at de ikke går opp igjen.

Alle Angry Birds-spill for iPad som selges i App Store

I anledning juleferien, folk fra Rovio har bestemt seg for å senke prisen på spillene sine i app-butikken. Det er absolutt en god tid for oss å glede oss over titler som Angry Birds Star Wars eller Bad Piggies til en mye mer attraktiv pris.

I tillegg er det også viktig å nevne at hvis du vil teste applikasjonene før du kjøper den fullstendige versjonen, kan du også bruke gratisversjonene som folket i Rovio tilbyr i App Store.

Utvilsomt et tilbud som vi ikke bør gå glipp av, spesielt hvis vi liker denne typen spill med raske spill, veldig interessant å koble av i tider med høyt stress.

Del denne artikkelen med vennene dine på de mest populære sosiale nettverkene med knappene du finner på begynnelsen av den. Tusen takk!