contadores Skip to content

Alle de virkelige lekkasjene på iPhone og iPad av 2018

Året 2018 kommer til en slutt, og det er et perfekt tidspunkt å se tilbake og se alt dette året har gitt av seg selv. Vi har nylig laget et omfattende sammendrag av det beste og verste av Apple, og denne gangen vil vi gi en gjennomgang av alle disse lekkasjene på iPhone og iPad det viste seg å være sant.

Alle disse ryktene og lekkasjene ga oss muligheten til å dele med leserne våre til og med den minste detalj på de mobile enhetene som var i ferd med å treffe markedet. De er spoilere, vil du tenke, men sannheten er at den er verdifull informasjon for mange forbrukere som ikke visste om de skulle vente når du kjøper et nytt produkt.

I år 2018 avslørte de mest kjente ryktene designet til den nye 2018-iPhone, ankomsten av en ny iPad Pro uten en hjemmeknapp og en Apple Watch med den største skjermen.

Alle lekkasjer på iPhone og iPad i 2018

iPhone XR, XS og XS Max

Etter at Apple lanserte en iPhone X i 2017, visste vi allerede ganske mye hvor skuddene ville gå i forhold til neste generasjon Apple-smarttelefoner. Alt unntatt en ting, dens nomenklatur. Signaturen til det bitte eplet holdt oss fascinerte om hva navnet på den nye iPhone-linjen ville være, helt til i siste øyeblikk. Uker før grunntonen kjente vi den eneste nomenklaturen som vi måtte vite: iPhone XR.

Faktisk kunne vi til og med oppdage de nye fargene på iPhone XR fra juli måned.

Men den mest dyriske lekkasjen fra dette 2018 kom fra hånden til Ming-Chi Kuo, som spådde at Apple ville lansere en 6,1-tommers iPhone med en LCD-skjerm, en 5,8-tommers iPhone og en 6,5-tommers iPhone. Han fikk det til og med riktig med det doble kameraoppsettet og bruk av 3D Touch.

Dessuten kunne vi til og med se videoer av noen av prototypene og klonene til iPhone XS:

Lekkasjene var så presise at vi til og med kunne vite hvilke bakgrunnsbilder Apple ville bruke i kampanjebildene sine:

iPad Pro

I begynnelsen av juli visste vi allerede at den nye iPad Pro ville ha Face ID takket være noen ledetråder igjen av beta-versjonene av iOS 12.

Men vi ble kjent med mange flere detaljer, spesielt om designen. Lekkasjene indikerte at det ville være en iPad Pro med reduserte rammer og flate kanter, selvfølgelig avslørte de også at den ikke ville ha startknapp.

Det ryktene ikke ga oss beskjed er selvfølgelig om iPad Pro vil ende opp med et hakk, eller ikke …